SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGEDIE

Tragedie în sportul constănţean » A murit fostul jucător și antrenorul de volei Paul Cămui

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 11:52 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 11:57

Clubul CSM Constanţa a anunţat decesul fostului său jucător Paul Cămui, care a antrenat la minivolei în ultimii ani. Jucătorul cu care CSM Constanţa promova în Divizia A, în 2021, avea doar 27 de ani. În prezent acesta era antrenor la grupa de mini-volei a CSM Constanța

Paul Cămui provine dintr-o familie bine-cunoscută în sportul de pe litoral, părinții săi, Cristian și Irina, fiind foști mari sportivi.

Cristian Cămui este actualul director tehnic al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, a fost un fotbalist în tinerețe, fundaș stânga, jucând la Steaua şi la Farul, în timp ce Irina a fost una dintre cele mai apreciate handbaliste de la noi.

Paul a fost singurul copil al familiei Cămui și a cochetat puțin cu fotbalul, apoi a ales să facă volei. A fost legitimat la CSS1 Constanța, CVM Tomis Constanța, apoi la seniori a evoluat pentru CSM București, UVT Timișoara, U Cluj și CSM Câmpia Turzii.

Paul Cămui făcea parte din colectivul tehnic al grupei de mini-volei a CSM Constanța. Mai mult, acesta era profesor de sport la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian”.

Mesajul celor de la CSM Constanța

  • Lumea voleiului şi a celor de la CSM Constanţa este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător şi apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanţa în sportul de performanţă.
  • Paul a făcut parte din echipa Constanţei care a promovat în Divizia A1 masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1.
  • Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanţa, unde avea sub îndrumare primii paşi ai viitorilor campioni ai Constanţei, la mini volei.
  • Suntem alături de toţi cei care îi vor simţi pierderea, lipsa sa, zâmbetul său şi preluările de pe terenul de volei. Ne vei lipsi, Paul! Condoleanţe familiei!

Mesaj de condoleanțe de la Farul

Citește și:

Accidentare horror suferită de Aleksander Aamodt Kilde » Starul Cupei Mondiale de Schi Alpin a fost transportat cu elicopterul la spital
SCHI
Accidentare horror suferită de Aleksander Aamodt Kilde » Starul Cupei Mondiale de Schi Alpin a fost transportat cu elicopterul la spital
Laszlo Dioszegi, noi detalii despre situația lui Marius Ștefănescu, jucătorul dorit de FCSB și Rapid: „S-a ajuns până pe la 1 milion”
SEPSI
Laszlo Dioszegi, noi detalii despre situația lui Marius Ștefănescu, jucătorul dorit de FCSB și Rapid: „S-a ajuns până pe la 1 milion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează