SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Ana Cleger, vedeta de la Volei Alba Blaj, recunoaște: ”Au fost mult mai bune”

Ana Cleger FOTO: Raed Krishan
Ana Cleger FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 22:53

Cubaneza Ana Cleger (28 de ani), cea mai bună jucătoare a echipei din Blaj în acest sezon de Ligă, a recunoscut superioritatea celor de la VakifBank.

  • Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor la volei feminin, scor 17-25, 11-25, 17-25 , în fața turcoaicelor de la Vakifbank Istanbul

Ana Cleger nu a mai strălucit la fel ca în celelalte meciuri din Liga Campionilor, reușind doar trei puncte. În semifinala cu Galatasaray, cubaneza care joacă pe postul de universal/fals adunase 27.

"Nu a fost cum ne-am dorit, pentru că echipa adversă are un nivel înalt, o experiență în spate și pur și simplu nu ne-au ieșit lucrurile. Dar sunt fericită că am ajuns pe locul al doilea, suntem mulțumite de munca pe care am depus-o, mai ales că nu ne așteptam să ajungem atât de departe.

Ele au fost mult mai bune, e indiscutabil, au jucătoare extraordinare. Nu am avut pe unde să strecurăm mingea, blocajul le-a funcționat incredibil și au muncit enorm pentru acest rezultat", a explicat ea.

Familia de la Blaj

Voleibalista care e de la începutul sezonului la Blaj nu a prea reușit să doarmă sâmbătă noaptea: "Tensiunea a fost imensă, dar suntem fericite pentru acest rezultat. Nu știu când ne vom mai întâlni cu această ocazie și poate atunci vom reuși să urcăm pe primul loc. Au fost nouă luni foarte lungi, în care am muncit din greu, fără timp liber, cu multă dăruire, am avut multe meciuri de jucat în campionat, în Ligă și acum sunt foarte obosită. Trebuie să-mi iau o pauză și să văd ce voi face în următorul sezon".

Ana a fost aleasă în echipa ideală a Ligii și s-a arătat extrem de fericită pentru acest premiu: "Am premiul meu, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut această posibilitate și familiei mele pentru tot sprijinul. Ai mei au fost mereu alături de mine și mereu mi-au spus că pot să fac lucruri mari. Le mulțumesc tuturor suporterilor din Blaj, care ne-au făcut să ne simțim ca o familie, tuturor care au venit la Final 4", a încheiat Cleger, care nu va mai juca la Blaj din sezonul următor.

Vezi și: VIDEO+FOTO Înfrânte, dar intră în istorie! Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor, în fața turcoaicelor de la Vakifbank

Două jucătoare de la Blaj în echipa ideală a Final Four-ului Ligii Campionilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
10204072431627928
Mircea Serban  •  07 Mai 2018, 10:50

De la acea exceptionala finala de cupa a campionilor jucata intre doua echipe romanesti (Dunamo-Rapid) voleiul romanesc a fost -pana la aparitia acestei minunate echipe, Voley Alba Blaj, intr-un anonimat notoriu! Sa apesi si la TV si in presa scrisa pe idea ca fetele au pierdut finala adica, sa transmiti energii negative, cand puteai sa titrezi ca Voley Alba Blaj a castigat medaliile de argint in finala jucata cu cea mai buna echipa a lumii este doar o chestiune de atitudine individuala fata de performanta! Presa romaneasca NU MERITA sporitivii de exceptie pe care ii are Romania! Pana si intre -asa zisii, fani exista persoane ce habar nu au ce inseamna sportul si performanta sportiva! Sa nu ai capacitatea de analiza si sa scrii tampeniile pe care un anume DD le scrie mai sus pare ca este o expresie a fiintarii societatii noastre! RUSINE VOUA, SAMSARI AI RAULUI!

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  07 Mai 2018, 04:25

Sistemul de desfasurare a "final four"-ului este defectuos. In loc sa se joace fiecare cu fiecare, tragerea la sorti a celor doua semifinale duce la o finala de felul celei vazute. Adica o echipa victima si cealalta raptor. Diferenta de valoare dintre cele doua a fost foarte mare lasand impresia ca in cazul unor sorti mai putin favorabili Alba nu ar fi avut cum sa joace acest meci. Dar cum se spune, sansa le-a zambit si dupa cat erau de fericite ca au primit o asa "corectie" in mod sigur pierdusera finala inainte de a o juca. Mental, desigur.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Mai 2018, 01:34

RESPECT pentru munca şi performanţa voastră ! Din păcate, văd că pe hateri nu-i interesează performanţele...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează