SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Aproape de obiectiv » Volei Alba Blaj e la un meci distanță de grupele Ligii Campionilor la volei feminin

FOTO: Facebook @Volei Alba Blaj
FOTO: Facebook @Volei Alba Blaj

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 21:26

Volei Alba Blaj joacă marți, în deplasare, returul cu Allianz MTV Stuttgart, un meci care o poate duce din nou în grupele celei mai tari competiții intercluburi din Europa.

  • Volei Alba Blaj - Allianz MTV Stuttgart e marți, de la 20:00, în direct pe TV Digi Sport 4.

Primul obiectiv al acestui sezon pentru vicecampioana Europei este calificarea în grupele Ligii Campionilor. O țintă de care este aproape, după ce săptămâna trecută, la Sibiu, s-a impus în fața celor de la Allianz MTV Stuttgart cu 3-1. Cele două formații se întâlnesc de data aceasta pe terenul celor de la Stuttgart.

"Am câștigat doar primul meci, nimic nu e jucat, trebuie să fim foarte concentrați și în cel de-al doilea", a spus Darko Zakoci, antrenorul vicecampioanei României.

Partida din tur a arătat că lucrurile încep să se lege între componentele formației din Blaj, că relațiile de joc se sudează, iar evoluția din primele două seturi a fost exemplară. Apoi însă lucrurile s-au schimbat în teren, iar nemțoaicele au reușit să revină, iar setul al patrulea a fost unul cu scântei.

Până la urmă Alba Blaj și-a trecut victoria în cont și privește cu optimism întâlnirea de azi. "În primele două seturi nu am fost în meci, apoi ne-am revenit și am fost aproape să trimitem meciul în decisiv, dar unele detalii și publicul au făcut diferența. Va fi dificil să câștigăm acasă. Alba are prima șansă acum, dar cred că avem puterea să revenim", a spus Ioannis Athanasopoulos, antrenorul celor de la MTV Stuttgart, pentru site-ul Federației Europene de Volei.

Echipa care va ieși învingătoare după cele două manșe va avansa în Grupa A a Ligii Campionilor, unde sunt deja VakifBank Istanbul, Marița Plovdiv și Beziers, iar învinsa va merge în CEV Cup

"Meciul din tur a fost unul în care ambele echipe au luptat din greu pentru fiecare punct. Noi nu am jucat așa cum ne-am dorit, dar Alba Blaj a fost extrem de puternică. Va fi o luptă aprinsă și la Stuttgart, echipele sunt apropiate ca valoare și sper ca echipa mea să evolueze mai bine"Krystal Rivers, Allianz MTV Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează