SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR VOLEI

Cât costă să vezi cele mai bune jucătoare din Europa » Volei Alba Blaj a anunțat prețul tichetelor pentru Final Four-ul Ligii de la București

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 14:33

Volei Alba Blaj a anunțat prețul biletelor pentru Final Four-ul Ligii Campionilor de la București, din 5-6 mai. Campioana României va întâlni în semifinale echipa turcă Galatasaray Istanbul.

Pregătirile pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la volei feminin, care va avea loc la București pe 5 și 6 mai, au intrat în linie dreaptă. Campioana României, Volei Alba Blaj, clubul organizator, își dorește ca eveniment al anului în România să se desfășoare fără nici o sincopă.

"Ne dorim să arătăm că suntem nște gazde bune, că putem și avem puterea să organizăm evenimente de asemenea amploare", a declarat Vlad Bacșiș, team-managerul campioanei României.

Volei Alba Blaj a reușit un sezon fabulos în Liga Campionilor, în acest sezon, și-și dorește ca și în Final Four să se ridice la valoarea adversarelor, chiar dacă bugetele echipelor întâlnite sunt de 7-8 si chiar 15 ori mai mari!

Blajul a transferat trei jucătoare special pentru acest turneu, Tijiana Malesevici (Serbia), Natasa Krsmanovici (Serbia) și Melisa Memiș (Turcia) care au intrat deja în pregătire cu echipa lui Darko Zakoc. Prima semifinală din Final 4 va fi între Volei Alba Blaj și Galatasaray, iar în cea de-a doua, Imoco Conegliano (Italia) va întâlni cea mai bogată echipă din Europa, Vakifbank Istanbul.

Volei Alba Blaj a anunțat și prețul biletelor de la eveniment. Vor fi pachete vândute pentru cele două zile, pentru cele patru meciuri. La peluză, prețul va fi de 140 lei, iar în tribune 200 de lei.

Prețurile nu sunt mici, dar nici mari. Comparându-le cu cele de la handbal, din Final Four-ul de la Budapesta, sunt mult mai accesibile. La Budapesta, au fost cinci categorii de bilete, de la 35de euro, 50, 80, 115 și 165 de euro. 

"Nu vor exista invitații gratuite, iar accesul în Sala Polivalentă se va face doar pe baza tichetelor cumpărate. Copiii sub 10 ani, care vor fi însoțiți de părinți, vor avea acces gratuit", a mai precizat Vlad Bacșiș. 

Biletele la Final 4 pot fi cumpărate de pe www.bilete.ro, dar și de la casele Sălii Polivalente în imediata apropiere a evenimentului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close