SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București, încă o înfrângere în Liga Campionilor la volei! Nu mai are nicio șansă de calificare

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 20:08

CSM București a suferit azi a treia înfrângere consecutivă în Grupa E, fiind învinsă de Dinamo cu 3-1.

Campioana României a pornit cu o victorie în acest sezon de Liga Campionilor, obținută în fața celor de la Chemik Police, însă a rămas singura piatră prețioasă din tot acest parcurs.

Trei partide mai târziu, CSM București are tot o victorie, înclinându-se în fața celor de la Dinamo Moscova și Fenerbache.

Azi, în capitala Rusiei, echipa din România a jucat în unele momente de la egal la egal cu vedetele echipei din Rusia, însă până la urmă fetele au părăsit terenul din nou triste. Dinamo Moscova s-a impus cu 3-1 (18, 20, -14, 15) și și-a consolidat poziția a doua în Grupa E.

În faza următoare merg primele clasate din cele cinci grupe plus cele mai bune trei clasate echipe de pe poziția a doua.

Cu două etape înainte de finalizarea meciurilor din grupe, CSM București e pe trei și nu mai poate emite nicio șansă pentru calificare. Următorul meci pentru campioana României va avea loc pe teren propriu, pe 20 februarie.

CITEȘTE ȘI:

Volei Alba Blaj, nicio șansă cu Galatasaray în CEV Cup! Înfrângere în 3 seturi, însă antrenorul româncelor mai speră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează