SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGERE LA SORȚI

CSM București și Alba Blaj și-au aflat adversarele din Liga Campionilor la volei

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 20:03

Azi a avut loc tragerea la sorți a grupelor din faza a 4-a a Ligii Campionilor la volei, atât la feminin, cât și la masculin.

CSM București, campioana României, repartizată în a treia urnă valorică, a ajuns în Grupa E, alături de Dinamo Moscova (Rus), Chemik Police (Pol) și Fenerbahce Istanbul (Tur).

Alba Blaj, care urmează să dispute luna aceasta, pe 7 și 13, meciurile din turul al 3-lea contra germancelor de la Allianz MTS Stuttgart, va evolua mai departe, în cazul calificării, în Grupa A.

Acolo așteaptă deținătoarea titlului, puternica, aproape intangibila Vakifbank Instanbul (Tur), cu care echipa română a disputat sezonul trecut, la București, finala Ligii. Celelale potențiale adversare sunt Beziers VB (Franța) și Marița Plovdiv (Bulgaria).

Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile 2 avansează în sferturile de finală programate între 12 și 21 martie 2019.

Vezi și: Volei Alba Blaj, la un pas de grupele Ligii Campionilor! Victorie cu VK Olomouc, urmează MTV Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close