SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Din nou pe scena cea mare! Volei Alba Blaj debutează azi în noul sezon din Liga Campionilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 08:54

Volei Alba Blaj, care sezonul trecut a jucat finala, revine azi în Liga Campionilor, în turul al doilea preliminar. Româncele vor juca în fața celor de la VK UP Olomouc (Cehia), de la ora 19:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 3

Vicecampioana Europei începe azi un nou sezon, în fața celor de la VK UP Olomouc (Cehia), într-un meci care contează pentru al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Chiar dacă a jucat în ultimul act, Volei Alba Blaj nu evoluează direct în grupe, pentru că a încheiat pe poziția a doua în întrecerea națională.

Cu o echipă total schimbată, antrenorul Darko Zakoci speră ca lucrurile să meargă și mai bine. "Pentru prima dată în cei patru ani de când sunt la Blaj, avem cea mai echilibrată, din punct de vedere valoric, echipă. Am avut sezoane în care stăteam în șase-șapte jucătoare, însă cred că acum avem un lot foarte echilibrat și vom putea folosi toate jucătoarele în toate meciurile, indiferent de dificultatea acestora", a spus sârbul pentru site-ul oficial al celor de la Volei Alba Blaj
Prima manșă are loc azi, de la ora 19:00 în deplasare, urmând ca returul să se dispute la Sibiu, pe 30 octombrie.

"Cu tot respectul pentru adversar, cred că depindem numai de noi. Cu Allianz MTV Stuttgart, pentru că suntem convinși că vom întâlni echipa germană în turul trei preliminar, va fi dificil. Calificarea în grupe este primul nostru obiectiv în acest sezon", a mai spus Zakoci. Divizia A1, întrecerea națională, debutează pe 27 octombrie. 

Nneka Onyejekwe a jucat și sezonul trecut în tricoul celor de la Volei Alba Blaj.

Lotul pentru sezonul 2018/2019

Coordonatoare: Lucie Smutna (Cehia), Lora Kitipova (Bulgaria)
Extreme: Sonja Newcombe (SUA), Ana Lazarevici (Serbia), Maria Karakaşeva (Bulgaria), Ramona Rus (România)
Universali: Ioana Baciu (România), Katerina Jidkova (Azerbaidjan)
Centri: Nadja Ninkovici (Serbia), Sara Hutinski Torres (Slovenia), Nneka Onyejekwe (România), Maja Aleksici (Serbia)
Libero: Suzana Cebici (Serbia), Marina Vujovic (Serbia).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează