SPORTURI  »  VOLEI  »  FENERBAHCE-CSM BUCUREȘTI 3-0

Nimic de făcut » Campioana Turciei a câștigat lejer un meci în care bucureștencele nu au opus rezistență decât în setul 3

Cubaneza Melissa Vargas, jucătoarea de 1,91 metri, a reușit aseară 26 de puncte pentru Fener
Cubaneza Melissa Vargas, jucătoarea de 1,91 metri, a reușit aseară 26 de puncte pentru Fener

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:30

CSM București a pierdut clar meciul din etapa a treia a Ligii Campionilor, grupa E, cu vicecampioana Turciei, Fenerbahce Istanbul.

Echipa pregătită de turcul Ferhat Akbas a fost dominată net de o formație în care au strălucit trei jucătoare: cubaneza Melissa Vargas, sârboaica Ana Antonjevici și mexicanca Samantha Bricio. De altfel, Vargas și Bricio au reușit împreună 44 de puncte pentru Fener.

Turcoaicele au câștigat lejer primele două seturi, 25-18 și 25-19, CSM punând puțină presiune abia în setul 3. Aici însă, la 22-22, bucureștencele au greșit și au permis gazdelor să pună capăt disputei, la 25-22.

Olandeza Maret Balkestein și ucrainianca Irina Trușkina au fost principalele realizatoare ale "tigroaicelor", cu 10 puncte fiecare.

Fener are maximum de puncte în grupă, după trei etape, iar CSM e pe locul 3, cu un singur succes. Campioana României rămâne să se bată pentru locul 3 în grupă pentru a continua parcursul european în CEV Cup.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close