SPORTURI  »  VOLEI  »  CORONAVIRUS

O vedetă din naționala de volei a Franței, depistată pozitiv cu coronavirus

Earvin Ngapeth // Sursa: Getty
Earvin Ngapeth // Sursa: Getty

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 17:13

Earvin Ngapeth, voleibalistul de 29 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Vedeta franceză a lui Zenit Kazan a postat pe Instagram că se află în spital.

Earvin Ngapeth, unul dintre cei mai buni jucători din naționala Franței, a anunțat pe Instagram că a ajuns la spital din cauza infectării cu virusul SARS COV-2. El se află în Rusia, fiind component al echipei de Zenit Kazan. 

„Am fost testat pozitiv la Covid-19 în urmă cu o săptămână. Am trecut peste ceea ce a fost mai greu. Am petrecut trei zile complicate, însă acum s-a terminat. Voi ieși din spital într-o săptămână”, a scris Earvin Ngapeth, 29 ani, în mesajul său. Conform cotidianului L'Equipe, Ngapeth ar fi contractat coronavirusul cu ocazia unei scurte vizite în Franţa, pe care a efectuat-o în urmă cu câteva zile

Citește și alte știri despre volei:

Primul campionat din România închis din cauza coronavirusului! Federația a stabilit campioanele: „E în joc sănătatea oamenilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează