SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFER

Primul transfer anunțat de Volei Alba Blaj! » Finalista Ligii Campionilor a obținut semnătura MVP-ului Ligii Europene

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2018 21:15

Volei Alba Blaj începe să-și facă echipa pentru sezonul viitor. Vicecampioana României a anunțat ieri primul transfer! Este vorba de o bulgăroaică de echipă națională: Maria Karakașeva.

Vineri seara, la Budapesta, Karakașeva și echipa Bulgariei au câștigat Liga Europeană de Volei după 3-0 în finală cu Ungaria.

Noua jucătoare a clubului ardelean a fost desemnată MVP-ul competiției la care au mai participat Finlanda și Cehia. Bulgaria și Ungaria vor merge astfel, în Peru, la turneul de calificare pentru Liga Mondială.

A câștigat Challenge Cup cu CSM

Karakașeva (29 de ani) evoluează pe post de extremă și a jucat în sezonul trecut în Polonia, la MKS Muszyna. În 2016, voleibalista de 1,82 metri și 65 de kilograme a câștigat cu CSM București Challenge Cup. În cariera sa, Karakașeva a mai evoluat în campionatele din Bulgaria, Rusia și Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează