SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGEDIE

Fosta voleibalistă Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 16:42 / Actualizat luni, 04 martie 2024 20:36

Fosta voleibalistă Ruxandra Dumitrescu, jucătoare de echipă națională, s-a stins la 46 de ani.

Federația Română de Volei a anunțat azi că duminică, 3 martie, fosta jucătoare de volei s-a stins din viață.

A murit fosta voleibalistă Ruxandra Dumitrescu

Ruxandra Dumitrescu
Ruxandra Dumitrescu
Ruxandra Dumitrescu
Ruxandra Dumitrescu
Ruxandra Dumitrescu
+1 FOTO

„Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naționala României, cât și pentru cea a Greciei.

Născută la Rm. Vâlcea, a jucat în prima ligă la Dacia Pitești. Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena și cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunțat că nu va mai juca volei.

Revenise în țară și era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat. Din păcate, inima ei s-a oprit duminică seara, pentru totdeauna. Îi vom păstra vie amintirea! Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!” a fost comunicatul Federației Române de Volei, în care nu se precizează cauza decesului.

Ruxandra și-a început cariera în 1994, la Dacia Pitești, După 3 ani, a plecat în Grecia, la FO Vrilissia, Panathinaikos și Iraklis Kifisias. S-a retras în 2014. A fost una dintre cele mai bune jucătoare din Grecia, câștigând 7 campionate și 8 Cupe. Ea a jucat un an pentru naționala României (1994-1995), iar ulterior s-a mutat în Grecia și a obținut cetățenia. A jucat pentru naționala elenă din 2004 până în 2009.

RĂMÂI MEREU CU NOI , RUXI ! Un anunt pe care nu am fi vrut sa il publicam niciodata… Antrenoarea clubului nostru, Ruxi Dumitrescu, a incetat aseara din viata. Suntem zguduiti de aceasta veste. Este o pierdere incomensurabilă. Ruxi a fost sufletul clubului Alpha Voleyball, respectată și iubită de noi toți.

Este o zi trista, in care cuvintele sunt de prisos. Ramai mereu în inimile noastre … LEGENDELE nu mor niciodată! Antrenori, conducerea clubului și părinții copiilor antrenați de Ruxi dar și din echipa de baschet a fiului Filip, sunt alături de familie, în aceste momente foarte grele și transmit Sincere Condoleanțe și Odihnă veșnică!”, a transmis Alpha Voleyball Sibiu, echipa Ruxandrei.

Citește și:

Alina Rotaru-Kottmann, locul 8 la lungime la Mondialele indoor de la Glasgow » România, încă o ediție fără medalie din 2016 încoace
MONDIALE INDOOR
Alina Rotaru-Kottmann, locul 8 la lungime la Mondialele indoor de la Glasgow » România, încă o ediție fără medalie din 2016 încoace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
armand
armand  •  04 Martie 2024, 19:30

E deja lung si va fi si mai lung sirul... Sa dea D`zeu sa ma insel !

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  04 Martie 2024, 19:02

inca un sacrificiu pt Pfizer. Dumnezeu sa o odihneasca

bimbaq
bimbaq  •  04 Martie 2024, 19:01

Dumnezeu s-o odihneasca! Inima s-a oprit... Putem pune intrebarea care nu este voie sa fie pusa? Era sau nu era....?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează