SPORTURI  »  VOLEI  »  CEV CUP

Se decide finalista! Volei Alba Blaj și Știința Bacău joacă astăzi returul semifinalei CEV Cup

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 09:00

Volei Alba Blaj și Știința Bacău joacă marți, de la 17:00, la Sibiu, returul semifinalei românești din Cupa CEV, iar ardelencele sunt favorite, după ce în primul meci s-au impus cu 3-0.

Sezonul trecut, Volei Alba Blaj a jucat finala Ligii Campionilor, iar acum e la un pas de fi prezentă în ultimul act al Cupei CEV, a doua competiție a Europei. Pentru a ajunge acolo mai e nevoie de o victorie în meciul de azi, de la Sibiu, contra celor de la Știința Bacău. În tur, scorul a fost 3-0 în favoarea fetelor antrenate de Darko Zakoci. Ele sunt favorite clare ale acestei confruntări, însă sârbul nu e liniștit, chiar dacă în ultima săptămână și jumătate a trecut de voleibalistele antrenate de Florin Grapă de două ori, atât în campionatul național, cât și în Cupa CEV.

„Niciodată nu poți să privești lucrurile așa. Noi suntem cu ambele picioare pe pământ, așteptăm meciul doi cu aceeași seriozitate. Să zicem că pe jumătate, treaba e făcută”, a spus Zakoci pentru Gazetă.

Față de anul trecut, când a ajuns până în finala celei mai tari competiții intercluburi din Europa, Zakoci susține că are o echipă mai echilibrată. „Anul trecut, dacă aveam ceva accidentări, fete lipsă, imediat era o cădere în jocul echipei. Acum putem, avem multe soluții și noi le folosim la maximum”.

Din echipa vicecampioană europeană, doar Nneka Onyejekwe și Ramona Rus au continuat cu formația din Blaj.

Adversara din finală a echipei românești care va face pasul mai departe se va decide tot azi. În a doua semifinală se înfruntă italiencele de la Busto Arsizio cu unguroaicele de la Swietelsky Bekescsaba. Echipa din Italia e favorită, după ce în tur s-a impus cu 3-0. 

7 victorii  și 2 înfrângeri a reușit Volei Alba Blaj în sezonul actual în Europa, sezon început în preliminariile Ligii Campionilor

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează