SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFERURI

Supertransfer pentru Ligă » Volei Alba Blaj a adus-o pe una dintre cele mai promițătoare jucătoare! Era în atenția campioanei Europei

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 14:14

Volei Alba Blaj a mai transferat o jucătoare în vederea Final Four-ului de la București, din 5-6 mai. Turcoaica Melisa Memiş, 20 de ani, e una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare.

Campioana României, Volei Alba Blaj, a anunțat joi încă un transfer în vederea turneului Final 4 de la București, găzduit de Sala Polivalentă pe 5 și 6 mai. Este vorba de Melisa Memiș, o voleibalistă de doar 20 de ani, din Turcia, internațională Under 19 și Under 21. 

Gruparea ardeleană a fost nevoită să facă această mutare după ce singurul libero din lot, sârboaica Marina Vujovici, s-a accidentat grav, a fost operată de ligamente și va lipsi de pe teren o jumătate de an. 

Melisa are doar 1,69 metri și este considerată o mare speranță a voleiului turc. Specialiștii turci afirmă că Memiș se află în atenția campioanei Europei, Vakifbank Istanbul, care o monitorizează de mai multă vreme. 

Liberoul turc a jucat în ultimul sezon la Kameroglu Beylikdüzü, locul 8 în în campionatul Turciei, considerat cel mai puternic din Europa. 

Tot în această săptămână, Volei Alba Blaj le-a maI transferat la echipă pe extrema Tijana Malesevici şi centrul Natasa Krsmanovici, două internaționale din Serbia. Cele trei nu vor avea drept de joc însă decât în Ligă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează