SPORTURI  »  VOLEI  »  DINAMO MOSCOVA- CSM BUCUREȘTI, MIERCURI, 18:00

Ultima șansă pentru CSM București » Campioana României, misiune imposibilă cu Dinamo Moscova

Natalia Goncearova, cea mai valoroasă rusoaică, duel cu Irina Trușkina și Nadiia Kodola // FOTO CEV
Natalia Goncearova, cea mai valoroasă rusoaică, duel cu Irina Trușkina și Nadiia Kodola // FOTO CEV

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 18:56

CSM București, campioana României la volei feminin, are șanse minime să scoate puncte în Rusia, în meciul cu Dinamo Moscova de miercuri, care începe la ora 20:00. Dinamo Moscova a câștigat clar și la București, 3-0

CSM București își joacă la Moscova ultima șansă la calificarea în "sferturi", dar nu va fi deloc ușor pentru campioana României. E greu să te gândești că poți bate pe teren propriu echipa care a câștigat de 11 ori trofeul și a mai jucat alte cinci finale.

În decembrie, anul trecut, în etapa a doua, Dinamo Moscova a câștigat la București cu 3-0, dar partida a fost una extrem de disputată, cu două seturi câștigate de oaspete în prelungiri, 29-27!

"Mergem la Mosova să facem un joc bun, să aratăm că știm volei. Vrem să luptăm până la capăt, să fim «tigri» adevărați pe teren. Știm că nu va fi ușor, Dinamo Moscova este o forță, ele sunt favorite, așa cum au fost și la partida tur, dar am demonstrat și la precedentul meci că ne putem lupta de la egal la egal cu ele.

Încercăm să creștem de la meci la meci, să fim agresivi și puternici și să profităm de faptul că suntem pentru prima dată în Liga Campionilor și acumulăm experiență", a declarat antrenorul Ferhat Abkaș.

Dinamo are și ea nevoie de victorie pentru a fi sigură că, la finalul meciurilor din grupă, va fi una dintre cele 3 echipe, din totalul de 5, care se vor califica de pe locul 2.

"Suntem convinse că vom face un joc bun la Moscova și vom putea produce un rezultat bun pentru noi și poate neașteptat pentru alții. Ne mișcăm mult mai bine în acest moment ", a declarat și Alexandra Sobo, jucătoare CSM București.

CSM va juca apoi ultimele două meciuri din grupă, pe teren propriu, cu Chemik Police (20 februarie) și Fenerbahce (26 februarie).


* prima clasată se califică mai departe

Vezi și: Vor în semifinale » Volei Alba Blaj, pregătită pentru duelul cu Galatasaray din CEV Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează