SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ - CSM BUCUREȘTI 3-2

Volei Alba Blaj - CSM București 3-2 // FOTO Volei Alba Blaj, tot mai aproape să recâștige titlul pierdut sezonul trecut

Jucătoarele de la Volei Alba Blaj sărbătorind victoria. FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
Jucătoarele de la Volei Alba Blaj sărbătorind victoria. FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:27

Volei Alba Blaj s-a impus azi, în deplasare, cu 3-2 în fața celor de la CSM București și e gata să-și ia înapoi titlul pierdut sezonul trecut.

Meciul dintre Volei Alba Blaj și CSM București a avut o miză importantă. Pentru a rămâne în lupta pentru trofeu campioana en titre avea nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1, în timp ce formația antrenată de Darko Zakoci de doar două seturi câștigate în Sala Polivalentă. În frunte cu Ioana Baciu, echipa din Blaj s-a impus cu 3-2 (21, -17, 20, -19, 8) și cu trei etape înainte de final are un avantaj liniștitor.

Alba Blaj a jucat sezonul trecut finala Ligii Campionilor, dar în întrecerea internă a fost devansată de CSM București. În actuala stagiune a evoluat în finala Cupei CEV, dar e pe cale să se impună în întrecerea internă, după succesele din 2015, 2016 și 2017.

În acest moment, Alba Volei Blaj are 60 de puncte, la fel ca CSM București, dar prima are un meci mai puțin. Astfel că Blajul mai are de jucat cu Târgoviște pe 1 mai și cu Dinamo pe 6 mai, restanță, cu Bacău pe 4 mai și cu Lugoj pe 8 mai. Echipa din Capitală mai are de disputat meciuri cu Dinamo pe 1 mai, cu Târgoviște pe 6 mai și cu Bacăul pe 8 mai. 

volei alba blaj +5 FOTO

25de puncte a reușit Ioana Baciu în meciul de azi pentru Volei Alba Blaj, ea evoluând sezonul trecut pentru CSM București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tinn_2
tinn_2  •  26 Aprilie 2019, 00:48

valoarea bate psd-ul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează