SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ

VOLEI ALBA BLAJ // Nneka Onyejekwe, după ce a fost aleasă în Dream Team-ul Ligii Campionilor: "Îmi tremurau genunchii"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 12:53

Desemnată în Dream Team-ul Ligii Campionilor în acest sezon, după ce a jucat finala competiției, centrul de la Volei Alba Blaj, Nneka Onyejekwe recunoaște că a avut mari emoții.

În cele două meciuri jucate în Sala Polivalentă din Capitală, în Final Four, Nneka Onyejekwe a fost poate cea mai constantă jucătoare din tabăra campioanei României. A evoluat bine în ambele partide și a ieșit în evidență. A fost remarcată și de Cristina Pârv, fosta mare jucătoare a României, care a venit din Brazilia special pentru eveniment.

La finalul turneului, Nneka a primit răsplata. Medalia de argint, dar mai ales, alegerea în echipa ideală a Ligii Campionilor în acest sezon.

"Nu mă așteptam, vă spun sincer. Am fost foarte emoționată, mi-au dat lacrimile. Mă uitam la familia mea și nu-mi venea să cred. Îmi tremurau genunchii. Să urc pe podium alături de cele mai bune jucătoare din Europa și din lume e o mare bucurie", a declarat Nneka.

Amintiri pe viață

A trăit cele mai frumoase două zile din cariera sa. "În finală nu am putut mai mult. Cele de la VakifBank sunt nemaipomenite. Cele mai bune jucătoare din lume și acest lucru s-a văzut încă o dată. Noi rămânem însă cu aceste două zile de fericire, de emoții, de trăiri intense. Amintiri pentru toată viața", a adăugat centrul Blajului.

Jucătoarea cu numărul 18 recunoaște că dacă emoțiile au fost mari, presiunea nu a simțit-o. "Am pornit cu șansa a patra. Noi când am trecut de grupe am știut că ne-am realizat obiectivul. Am reușit însă să organizăm acest Final Four la București și atunci ne-am spus că ar fi ceva nemaipomenit să jucăm finala, dacă se poate. Nimeni însă nu ne-a impus ceva".

O să-i fie dor de echipă, de fete, multe dintre ele au jucat ultimul meci împreună. "Nu știu ce ne va rezerva viitorul, care încotro o vom apuca, dar toate ne-am propus să trăim clipa, prezentul. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi. A fost o atmosferă incendiară. Iar fanilor de la Blaj nu le pot spune decât că îi iubesc, sunt cei mai tari", a încheiat Nnneka.

Citește și: O nouă echipă pentru finalista Ligii Campionilor » Alba Blaj, nevoită să își schimbe componența!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează