VIDEO&FOTO Scandal imens! Soția unui fotbalist celebru a intrat peste soțul ei în saună și l-a prins cu altă femeie

Daria Glushakov (Daria Glushakov)   Galerie foto (8)

Articol de GSP duminica, 23 septembrie 09:10

Scandal imens în Rusia după ce Denis Glushakov, vedeta în vârstă de 31 de ani a echipei Spartak Moscova, a fost prins în saună cu o altă femeie de soția lui, Daria.



Aceasta a intrat nervoasă peste ei cu telefonul în mână pentru a-i filma. Daria a început imediat să își acuze soțul de infidelitate și să o numească pe cealaltă femeie ”prostituată”.

Înregistrarea ei a devenit virală în Rusia, iar conflictul a escaladat. ”Stau lângă o masă, au vin, narghilea și fructe. Sunt dezbrăcați. E o prostituată”, a acuzat Daria. Ea nu a reușit să o prindă în cadru și pe femeie deoarece jucătorul i-a oprit trecerea.

Fotbalistul nu a reacționat, însă avocatul său a făcut ulterior declarații:

”Dennis și soția lui nu mai trăiesc de șase luni împreună, nu mai formează un cuplu. Vor divorța, așa că e clar că ea a făcut asta pentru a întoarce situația în favoarea ei. Vrea să îndepărteze atenția de la motivul real al rupturii lor: faptul că ea l-a înșelat pe jucător. Femeia cu care era Dennis nu era o prostituată”. Dennis și Daria au împreună doi copii.

Glushakov are 57 de selecții la naționala Rusiei și e căpitanul lui Spartak. A mai jucat pentru Nika Moscova, Lokomotiv Moscova, SKA Rostov on Don și FC Zvezda Irkutsk.