SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

VIDEO Bugatti a lansat un nou model de lux: Chiron Super Sport 300+ atinge 490 km/h și costă 3,5 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:35

Bugatti a lansat un nou model de lux: Chiron Super Sport 300+. Acest model, produs în doar 30 de unități, are 1.600 cai putere și atinge 490 km/h. Prețul e unul pe măsură: 3,5 milioane de euro.

Constructorul auto francez a prezentat acest model unui grup restrâns de clienți, cu ocazia aniversării de 110 ani de existență Bugatti, în orășelul Molsheim.

Acest model lansat special depășește cu 100 cai putere modelul original Bugatti Chiron și atrage datorită caroseriei sale extinse și optimizate din punct de vedere aerodinamic, astfel încât să poată atinge viteze extrem de mari, notează marca.com.

De asemenea, partea din spate a mașinii se remarcă și ea prin modificările inedite: așa numitul „longtail” e mai lung, ceea ce permite fluxului de aer să treacă peste vehicul mai mult timp, pentru a reduce pierderile arodinamice cu 40%.

Caroseria este realizată din fibră de carbon neagră, îmbodobită în centru cu dungi de culoare portocalie. Roțile sunt din magneziu și sunt foarte ușoare. Interiorul este din carbon și piele, combinând aceleași culori: negru și portocaliu.

Cel mai scump model Bugatti este, însă, unul unicat și a fost produs exclusiv pentru Cristiano Ronaldo la un preț de 11 milioane de euro! Detalii AICI!

+4 FOTO

Citește și:

FOTO Auto Bild România, imagini în exclusivitate cu ceea ce pare a fi noul Suv-Coupe Dacia

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Septembrie 2019, 21:16

Inlocuitorul perfect pentru Astoon Martin! Gino, acesta e cadoul perfect pentru fiul tau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează