ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

După Zlatan, a venit rândul lui Eriksen să primească un upgrade în Summer Heat

Christian Eriksen
Christian Eriksen

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 15:31 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 16:10

Playmaker-ul danez devine unul din cei mai buni mijlocași ofensivi din joc. 

Cei care încă nu sunt convinși de creativitatea din echipele lor, au acum o șansă bună să pună mâna pe un card foarte valoros. Eriksen a lăsat pe Tottenham în această iarnă și a trecut la Inter, iar acum vine cu un card nou, de 94 OVR, după bonusurile primite în cadrul campaniei Summer Heat. 

Atribute de 99 la poziționare și șuturi pentru Christian Eriksen

Gamerii vor fi foarte interesați pentru că multe din atributele danezului au suferit îmbunătățiri masive. La dribling a primit un bonus de 11, iar când vine vorba de șut, danezul este una devărat „monstru”. Cu 99 la poziționare, 99 la șuturi de la distanță și 98 la forța șutului, Eriksen îi invită pe gameri să tragă cât mai mult de la marginea careului, pentru sunt șanse mari să iasă un gol. 

După cardurile lui Firmino sau Ibrahimovici, Eriksen este și el un fotbalist care va interesa pe mulți. Este adevărat că va costa destul de mult, 300.000 de monede este un preț la care un jucător răbdător poate obține un card similar din Echipa Sezonului, dar totul depinde de ce urmărește un gamer. Eriksen este perfect pentru cei care caută un mijlocaș ofensiv tehnic, capabil de o pasă decisivă dar și de un șut puternic de la distanță. Se descurcă bine și în careu, dar pentru cei care vor mai mult un al doilea atacant, există și variante mai ieftine. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează