ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA Sports lansează un nou tip de carduri menit să înlocuiască Echipa Săptămânii

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 10:17

Gamerii de FIFA 20 vor sta cu ochii acum și pe cardurile de tip Omul Partidei. 

Cum Bundesliga s-a reluat, iar Serie A și La Liga nu par nici ele departe, cei de la EA s-au gândit la o nouă formulă prin care să premieze cele mai bune evoluții dintr-o etapă. 

Deocamdată Echipa Săptămânii nu a fost reactivată, dar creatorii FIFA au eliberat o serie de carduri denumite Omul Partidei. 

Acestea vor fi dedicate jucătorilor care s-au remarcat în partidele dintr-o etapă. Așa cum era de așteptat primul set este aproape integral cu fotbaliști din Germania. 

Guerreiro de la Dortmund primește un card de 85 OVR

Se remarcă Guerreiro de la Dortmund, autor al unei duble cu Schalke și care a primit un card de 85 OVR, Demirbay de la Leverkusen, cu un card 84 OVR și Benjamin Pavard, fundașul francez al celor de la Bayern Munchen, cu un card de 82.

Aceste carduri nu se ridică la valoarea celor din Echipa Sezonului, dar este o nouă șansă pentru gameri să obțină upgrade-uri care să îi ajute în construirea unei echipe tari. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Și totuși EURO 2020 se joacă în această vară! Când are loc competiția de PES 2020

Bundesliga și Liga NOS au primit noi carduri speciale

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează