ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21 nu se vinde așa bine precum se așteptau cei de la EA

FIFA 21 nu se vinde așa bine precum se așteptau cei de la EA
FIFA 21 nu se vinde așa bine precum se așteptau cei de la EA

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 17:51 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 18:50

Este posibil ca gamerii să aștepte apariția noii generații de console pentru a beneficia de versiunea next-gen a jocului.

Numărul de copii fizice de FIFA 21 vândute este mult mai mic decât anul trecut. În Marea Britanie, etalonul pentru piața din Europa, cei de la EA au constatat că s-au vândut cu aproape 50% mai puține copii decât față de FIFA 20. Pe Nintendo Switch, unde cei de la EA practic au portat doar o versiune updatată de FIFA 20, lucrurile stau și mai rău.

Au crescut vânzările online

Bineînțeles, în acest moment nu sunt luate în calcul vânzările digitale, unde sigur EA are cifre mult mai bine. Există și cauze obiective, cum ar fi pandemia de coronavirus ceea ce poate să ducă la o abordare mai prudentă a jucătorilor, care poate au preferat o copie digitală decât să meargă în magazine să își procure jocul. Mai este și faptul că unii gameri probabil așteaptă noile console, în noiembrie, pentru a se bucura de versiunea îmbunătățită a jocului. 

Cei de la EA se pot consola că FIFA 21 totuși a avut parte de cea mai bună lansare, peste titluri mari ca The Last of US 2. 

Mai multe știri de eSports AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adiktedz
adiktedz  •  17 Octombrie 2020, 01:51

Am avut EA Play, am jucat Fifa 21 cu 1 saptamana inainte sa apara. Am observat ca au aceleasi probleme ca in toate celelalte. No loss glitch e inca in joc, *** draft e o gluma, nu ai cum sa joci pe bune in el. am dat delete si nu mersi. Astept Football Manager 21. Poate faceti si voi niste articole despre Football Manager 21. Sanatate va doresc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează