ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 21 Pre-Season va fi ultima mare campanie din FIFA 20

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 10:24 / Actualizat sambata, 01 august 2020 15:49

FIFA 21 Pre-Season va fi ultima mare campanie din FIFA 20 va face trecerea către viitorul titlu.

FIFA 20 se pregătește de final, iar cei de la EA au găsit metoda perfectă să facă trecerea către viitorul titlu din populara serie. Ultima campanie din FIFA 20 va veni cu posibilitatea pentru jucători să câștige bonusuri importante care se vor transfera și în FIFA 21 Ultimate Team. 

EA a pregătit gamerilor pachete cu jucători rari, dar și boost-uri importante

Cine va îndeplini diversele obiective va putea câștiga un pack cu jucători rari, dar și boost-uri importante și monede ca să fie mai ușoară trecerea la FIFA 21. Totodată vor putea fi câștigate și alte premii ca echipamente speciale și alte rewards în viitorul titlu. 

În plus vor fi upgrade-uri importante și pentru fotbaliștii încă implicați în Liga Campionilor și Europa League, ceea ce va menține interesul viu și în aceste ultime 2 luni. În plus, vor exista și update-uri pe măsură ce se vor realiza diverse transferuri, pentru a reliefa noile realități de la o echipă. Așa că gamerii au motive să rămână conectați la FIFA și în perioada următoare. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE FIFA 20 și FIFA 21

EA a stabilit recorduri noi în pandemie: FIFA și Sims, vedetele

VIDEO Bucurie pe fanii lui Chelsea și Tottenham: au văzut echipamentele din FIFA 21!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează