ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21 va schimba o regulă importantă legată de auturile de poartă

FIFA 21 va schimba o regulă importantă legată de auturile de poartă
FIFA 21 va schimba o regulă importantă legată de auturile de poartă

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 10:44 / Actualizat joi, 06 august 2020 10:52

De acum nu va mai exista riscul ca un jucător să paseze la adversar. 

Mulți gameri se plângeau din cauză că atunci când repuneau mingea din aut de poartă, de multe ori mingiile ajungeau la adversari, maia les dacă încercau să paseze scurt. 

O poză dintr-o versiune jucabilă din FIFA 21 arată că acest lucru se va schimba. În momentul repunerii balonului, jucătorii vor putea să își aducă fotbaliști în careu pentru a putea executa scurt. Asta va favoriza gamerii care vor juca cu echipe tehnice, care vor să folosească la maxim acest avantaj. 

Această regulă, alături de cea cu posibilitatea de a putea beneficia de avantaj în caz de fault, va schimba jocul în bine. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează