ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Florinel Coman sau Tănase nici nu visează la așa ceva! Cât au ajuns să câștige jucătorii profesioniști de FIFA 20 în pandemie

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 02:04

Fenomenul eSports a devenit foarte popular, mai ales în timpul pandemiei, iar cifrele sunt amețitoare în FIFA 20. 

Asta nu înseamnă că fiecare gamer poate să atingă niște câștiguri impresionante, trebuie să aibă niște rezultate foarte bune la nivel internațional, dar acum „joaca” poate deveni o activitate bănoasă. 

Câștiguri de peste 350.000 de dolari din FIFA 20

Când vine vorba de FIFA 20 se poate ajunge la câștiguri substanțiale. De exemplu Donovan Hunt, aka Tekkz, a adunat până acum în carieră 376.000 de dolari și a reprezentat cluburi ca Fnatic sau Liverpool. 

Dar lucrurile de abia acum devin interesante pentru gamerul de 17 ani, care este plătit cu o sumă amețitoare pentru un singur meci: 78.500 de dolari. La un meci pe săptămână Tekkz va câștiga pe an 4 milioane de dolari, comparativ cu un fotbalist de la un club de mijlocul clasamentului din Premier League, cel mai bogat campionat de fotbal din lume. 

Prin comparație starurile de la FCSB, Florinel Coman sau Tănase nici nu visează la asemenea sume, deși au cele mai mari salarii din Liga 1. 

Totuși Tekkz nu este gamerul cel mai bine plătit, cel puțin până acum. Msdossary, jucătorul saudit, a câștigat până în acest moment peste 500.000 de dolari în carieră.  

180.000 de euroare pe an Florinel Coman la FCSB

Citește și alte știri de FIFA 20:

EA Sports lansează o nouă provocare pentru gamerii FIFA 20! Recompensele sunt uriașe

Un fotbalist de la Milan impresionează cu echipa sa în Ultimate Team! Ronaldo, Cristiano și Zidane, în primul „11”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează