ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Încă doi fotbaliști primesc super carduri în Ultimate Team » Veste mare pentru gameri: nu costă nimic!

Kingsley Coman, de la Bayern, și Jerome Roussillon, de la Wolfsburg, primesc super carduri în FIFA Ultimate Team // captură YouTube @ TheGISALEGEND
Kingsley Coman, de la Bayern, și Jerome Roussillon, de la Wolfsburg, primesc super carduri în FIFA Ultimate Team // captură YouTube @ TheGISALEGEND

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 13:24 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 13:59

Kingsley Coman, de la Bayern, și Jerome Roussillon, de la Wolfsburg, primesc super carduri în FIFA Ultimate Team. Vestea mare este că nu costă nimic. 

Asta este o veste mare pentru gameri, chiar și pentru cei care și-au construit deja formații puternice. Niciodată nu strică un card gratis, mai ales dacă vorbim de unul foarte bun. Iar când este vorba de două astfel de carduri, interesul sigur este mare. 

Ambii jucători au primit carduri de 90+ OVR

Mai ales când unul dintre fotbaliști este Kingsley Coman, unul din cei mai buni și rapizi atacanți de la Bayern. Francezul este un ghinionist, a fost măcinat de accidentări în ultimii ani, dar chiar și așa, când a prins o perioadă mai lungă de joc a arătat că are un potențial foarte mare. 

Iar acest sezon a jucat destul de mult, așa că semnele sunt bune pentru francez. Iar cardul nou din Summer Heat, de 93, este spectaculos. Practic EA i-a acordat upgrade-uri importante la șut (+16), pase (+13) sau dribling (+9). 

Ce e drept nu a fost îmbunătățit și jocul cu piciorul mai slab, așa că nu va marca așa de ușor, dar oricum va fi un card capabil să creeze pericol și să destabilizeze apărările adverse. 

În plus nu costă nimic, până pe 17 iulie gamerii vor avea de îndeplinit 4 obiective. Nu va fi simplu, dar cei care au răbdare se vor alege cu un card foarte bun. 

Același lucru este valabil și pentru Jerome Roussillon, fundașul stânga al celor de la Wolfsburg. Acesta a primit cel mai bun card al lui din joc, de 92, care are toate atributele visate la un jucător din defensivă: viteză aproape de perfecțiune, este puternic fizic și se poate apăra foarte bine. 

Cum nu costă nimic, atunci gamerii îi pot da o șansă și să îndeplinească cele 4 obiective cerute. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Dependența de FIFA e reală! Câți bani a aruncat un gamer pentru a-și face o superechipă în Ultimate Team

Fanii lui Arsenal au rămas cu gura căscată când au văzut noul card din Ultimate Team al lui David Luiz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează