ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Legendarul Bob Marley este omagiat în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 02:09

Muzica, în special cea reggae, n-ar fi fost niciodată la fel fără contribuția marelui Bob Marley, unul din cei mai iubiți artiști din istorie, care anul acesta ar fi împlinit 75 de ani. 

Cei de la EA s-au gândit la un tribut special pentru artist, dar și pentru milioanele de fani care îi savurează muzica după atâția ani. 

Astfel jucătorii de Ultimate Team se pot bucura de un echipament special și o stemă personalizată. Tricoul este în culorile galben și verzi, al naționalei jamaicane, țara de origine a artistului, iar chipul acestuia este imprimat pe el. Astfel cei de la EA îl omagiază pe nemuritorul Bob Marley.

Citește și alte știri de FIFA 20:

Payet „rupe” cu noul lui card FIFA 20

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează