ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Maraton: s-a filmat timp de 24 ore în timp ce a deschis pack-uri de FIFA 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 14:41

ChrisMD este un youtuber de succes, are aproape 5 milioane de subscriberi și un mare fan FIFA 20. 

Alături de vărul său, a decis să facă un experiment interesant: a petrecut o zi întreagă și a deschis pack-uri de jucători în Ultimate Team. Gamerul a atins un record greu de egalat.

A cheltuit 25 de milioane de monede

Pentru asta a cheltuit o sumă colosală în joc, în jur de 25 de milioane de monede. Nu a fost totul pierdut, pentru că după o zi întreagă petrecută în fața consolei, au recuperat peste 11 milioane de monede.

Printre cele mai importante carduri „prinse”, s-a numărat unul cu Cristiano Ronaldo, de 1,6 milioane euro, un card de 85 legendar cu Pep Guardiola, cardul lui Jan Oblak, de 91 OVR sau al lui Virgil van Dijk, printre altele. 

Chiar dacă pierderea a fost una considerabilă, gamerul nu este supărat și a explicat că, în total, a avut pierderi de peste 50 de milioane până acum din achizițiile de pack-uri. Deci cele 13 milioane pierdute nu l-au afectat mai mult decât cele 24 de ore petrecute în fața camerei.

Citește și alte știri despre eSports:

Europeanul de FIFA nu este afectat de coronavirus » Zinchenko s-a calificat în „sferturi”

Aceștia sunt jucătorii pe care nimeni nu vrea să îi înfrunte în Ultimate Team

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează