ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Motivul ciudat pentru care EA scoate două celebrări de după un gol din FIFA 21

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 12:06 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 12:55

Așa cum anunțasem cei de la EA vor elimina bucuriile considerate „provocatoare” la adresa altor jucători. 

Într-un interviu acordat publicației Inverse, unul din dezvoltatorii jocului anunța că cel puțin două bucurii de după marcarea unui gol vor fi scoase din joc. Gamerii se plângeau de mult că unele din aceste momente erau iritante, iar unii oameni scriau pe forumuri că unele sunt chiar provocatoare.

Cei de la EA au studiat problema și au decis ca 2 astfel de moduri de a sărbători să dispară din joc. Prima este gestul foarte popular, acela de a duce degetul la gură pentru a transmite rivalilor să tacă din gură. Acesta este considerat cel care inflamează cel mai mult spiritele, chiar și în realitate. 

Al doilea este mai ciudat, este un gest făcut celebru de Delle Alli, mijlocașul celor de la Tottenham, supranumit A-OK. Nu a fost oferită o explicație de ce tocmai această bucurie a fost aleasă, dar un lucru este clar, cei de la EA vor să asigure o fluiditate cât mai mare a jocului. 

Alte știri de FIFA 21:

Revoluția EA Sports: FIFA 21 schimbă tactica, aduce îmbunătățiri la pasare și un alt fel de duel contra calculatorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează