ESPORTS  »  FIFA 20  »  TUTORIAL

VIDEO „Ovvy” Pătrașcu, tutorial despre FIFA 20: „O să marcați o mulțime de goluri. E foarte simplu”

Cum poți evita fundașul advers în FIFA 20? Îți explica „Ovvy”, într-un nou tutorial pe GSP.ro
Cum poți evita fundașul advers în FIFA 20? Îți explica „Ovvy”, într-un nou tutorial pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 13:58 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 14:24

Ovidiu Pătrașcu, cel mai cunoscut jucător român de FIFA, a vorbit în episodul 8 din seria „Tutoriale FIFA 20 pe GSP.ro” despre pasa prin care poți evita fundașul advers.

„Toți jucătorii profesioniști de FIFA folosesc această schemă, care este extrem de simplă. O să vă ajute să marcați o mulțime de goluri”, așa își începe fostul campion mondial videoclipul.

VIDEO Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA 20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

De 12 ori campion al României, Pătrașcu îi învață o schemă simplă pe pasionații de FIFA: pasa lobată care îl pune în încurcătura pe fundașul advers.

„Tot ce trebuie să faci este să apeși de două ori pe butonul de pasă, adică pe «X» (în cazul PS 4) sau pe «Y» (valabil pentru Xbox). Dacă reușești această pasă lobată, vei evita fundașul advers. Va avea probleme să intercepteze mingea. 

Puteți s-o folosiți în special pe marginea terenului. În plus, jucătorul care primește mingea va putea mult mai bine să șuteze la poartă. E o chestie genială!”, explică „Ovvy”.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close