ESPORTS  »  FIFA 20  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Ovidiu Pătrașcu, fost campion mondial la FIFA: „ Doar FCSB, Viitorul și Dinamo își doresc să deschidă piața de eGaming”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 11:59

Ovidiu Pătrașcu, cunoscut sub nickname-ul „Ovvy”, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre interesul echipelor din Liga 1 pentru competițiile oficiale de FIFA 20.

  • „Ovvy” este cel mai cunoscut jucător de FIFA român și fan înrăit al Universității Craiova. Are în palmares un titlu de Campion Mondial, obținut în 2008, și unul de Campion European, câștigat în 2012

„Din păcate, nu foarte multe echipe din România își doresc să deschidă piața de eGaming. Eu am auzit de FCSB și Viitorul. Plus Dinamo, din câte știu. În rest, nu am informații.

Doar 3 echipe și-au dat interesul cu adevărat pentru acest domeniu. Sper să nu am eu informațiile complete și să fie mai multe”, a afirmat Ovidiu Pătrașcu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

„Din ianuarie va începe un turneu național”

„Din câte am înțeles, din ianuarie va începe un turneu național, un E-League, cu toate echipele de fotbal din țară, care să aibă un reprezentant de FIFA.

Echipele de fotbal ori își vor lua un jucător oficial, ori vor organiza un turneu, iar câștigătorul va fi desemnat reprezentantul respectivei formații”
Ovidiu Pătrașcu

VEZI ȘI:

A început Bucharest Gaming Week 2019: duel Dinamo - Craiova în FIFA20, în main event, liveVIDEO pe GSP.ro!

L-au pus pe coperta FIFA20! Adrian Păun a primit un cadou inedit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bobinginerul
bobinginerul  •  11 Noiembrie 2019, 08:44

Dupa logica ta, presupun ca nici campion mondial la sah nu ar trebui sa existe (ala nici macar nu da rapid din degete .....) Sa fii gamer profesionist nu e usor si daca nu ai anumite calitati n-ai nicio sansa sa fii foarte bun la un joc

cfrinho
cfrinho  •  08 Noiembrie 2019, 21:53

Nu exista "campion mondial la FIFA". A fi campion mondial la ceva este un titlu care sa-ti ateste calitati fizice, intelectuale si mentale de admirat si de dat exemplu. A fi un "gamer" e o distractie si nimic mai mult, oricat timp i-ai aloca si oricat de "skillat" ai putea deveni.

1094541277289004
Robert Muntean  •  08 Noiembrie 2019, 19:41

E foarte pasionant, sa privesti la niste adversari cum stau pe fotoliu si dau din degetele in joystick-uri. Toata lumea isi doreste asa ceva, sa urmareasca doi oameni care dau rapid din degetele intr-un fotbal virtual. Sau poate nu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează