ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

EA a suspendat pe viață contul unui jucător de FIFA pentru injuriile la adresa unei legende a lui Arsenal

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:15 / Actualizat joi, 04 martie 2021 18:49

Acesta a lansat o serie de atacuri rasiste la adresa unei foste legende a lui Arsenal

Un jucător de 18 ani s-a supărat foarte tare după ce a pierdut un meci în Ultimate Team. Pentru că în echipa lui se regăsea și cardul de tip ICON al lui Ian Wright, fostul mare atacant al tunarilor, gamerul și-a revărsat nervii pe fostul internațional englez. Jucătorul i-a trimis peste 20 de mesaje jignitoare pe rețelele de socializare, majoritatea cu conținut rasist. 

„Este un gest mic, dar arată că există consecințe pentru astfel de fapte reprobabile"

Wright a reacționat și l-a acționat în judecată pe tânărul agresiv. Acesta a realizat că a greșit și și-a cerut scuze imediat. Chiar dacă a scăpat doar cu un avertisment din partea autorităților, tânărul nu va mai putea să joace niciun joc al celor de la EA, mai ales FIFA.

Contul i-a fost suspendat pe viață, iar gamerul va trebui să găsească alte moduri de a se relaxa. Fostul mare atacant a salutat decizia celor de la EA. 

„Este un gest mic, dar arată că există consecințe pentru astfel de fapte reprobabile. Este bine când o companie ia măsuri contra rasismului. Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple” a declarat Ian Wright.

Citește AICI și alte știri de eSports!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează