ESPORTS  »  GAMING  »  ESPORTS

Cloud9 a anunțat prima echipă de esports exclusiv feminină » Unde va concura

Cloud9 White
Cloud9 White

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 15:28 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 16:40

Cloud9 White va concura în turneele de Valorant.

Cloud9 Blue, echipa masculină a organizației americane care concurează în Valorant, nu va mai fi singura în acest tip de competiții. Alexis Guarassi, Annie Roberts, Jasmine „Jazzy” Manankil, Katsumi și Melanie „meL” Capone sunt noile componente ale formației, exclusiv formată din gamerițe. Acestea au jucat împreună alături în formația MAJKL, înainte de as e muta cu arme și bagaje în tabăra celor de la Cloud.

Obiectivul final este de a avea o singură echipă mixtă

Acestea se vor antrena alături de echipa de băieți, vor participa la aceleași competiții și obiectivul final este ca, în viitorul apropiat, cele două echipe să se îmbine, să fie formată și din băieți și din fete. 

Cloud9 este una din organizațiile care a susținut prezența jucătoarelor. Hafu, la Hearthstone ,sau Goddess la Rainbow Six, au participat la competiții pentru americani. 

Citește mai multe știri din Esports:

Liquid încearcă să se întărească pentru sezonul viitor din League of Legends » Salariu de 1 milion de dolari pentru un star european!

Cea mai nouă promoție din FIFA 21 vine cu niște carduri fantastice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează