ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Liquid încearcă să se întărească pentru sezonul viitor din League of Legends » Salariu de 1 milion de dolari pentru un star european!

Barney „Alphari” Morris
Barney „Alphari” Morris

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 15:25 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 16:34

Americanii de la Liquid sunt aproape să convingă un jucător important din Europa să li se alăture. 

Barney „Alphari” Morris s-a remarcat în ultimii 3 ani pe scena de LoL din Europa, iar acum Liquid este aproape să îl convingă să „schimbe continentul” pentru prima dată în cariera sa. 

Liquid oferă un salariu de 1 milion de dolari

Alphari a evoluat pentru echipe ca Misfits sau Origen, care nu au performat, dar în cadrul cărora el s-a remarcat cu evoluții remarcabile, ca top-laner, inițial, apoi ca jucător de junglă. Nume grele în Lol, ca analistul Nick De Cesare sau legendarul Choi „DanDy” In-kyu, au lăudat prestațiile jucătorului, iar coreeanul chiar a refuzat să creadă că Alphari ar fi din Europa, din cauza modului cum s-a descurcat pe junglă. 

De aceea Liquid este gata să îi plătească 1 milion de dolari pentru a-l convinge să vină în SUA, unde ar putea ridica nivelul echipei. Mai ales că este dorit și de Nicolaj „Jensen” Jensen, influentul jucător al americanilor, care are un cuvânt greu în destinul echipei. 

Mai multe știri din Esports:

Fortnite ar putea fi invadat de celebrii Ghostbusters după ultimul update

Cea mai nouă promoție din FIFA 21 vine cu niște carduri fantastice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close