ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  ESPORTS

Premieră în România: apare prima echipă de fete din esports

În România urmează să apară prima echipă de fete din esports
În România urmează să apară prima echipă de fete din esports

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 13:08 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 14:25

În România urmează să apară prima echipă de fete din esports! GRLpower este formată din 5 creatoare de conținut din țara noastră. 

Fetele au fost selectate după un concurs desfășurat pe pagina de Youtube a celor de la Samsung, principalul sponsor al aceste inițiative. Peste 80 de creatoare de conținut s-au înscris în această competiție, iar lupta a fost strânsă. 

Mai multe criterii au fost luate în considerare, precum modul în care au performat în jocurile favorite sau cum interacțioenază cu comunitatea. Alegerea a fost grea, dar până la urmă Antonia Nuckle, Alecsandra Beatrice, Roberta AmR, MeowmyTTV și Reddysh sunt cele 5 fete selectate. Toate sunt creatoare de conținut care s-au remarcat într-o serie de titluri populare, fie că vorbim de shootere sau MOBA. 

Samsung GRLpower va fi prezentă în acest weekend la Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment de gaming din România, care în acest an se desfășoară integral în versiune online. Fanii pot interacționa cu fetele la standul virtual al celor de al Samsung și vor putea să vadă noua echipă la lucru pentru prima oară. 

Citește mai multe știri din categoria esports

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează