ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Team Liquid s-a calificat în grupele principale la Mondialul de LoL

foto: facebook
foto: facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 10:54 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:07

Una caldă, alta rece pentru una din cele mai titrate echipe prezentă la Shanghai. 

Americanii sunt așteptați să realizeze lucruri importante la acest turneu, iar startul din turneul preliminar părea să confirme aceste așteptări. Victoriile convingătoare cu MAD Lions și Papara SuperMassive au arătat o formă deosebită. Asta până la duelul cu brazilienii de la INTZ, formație care venea după 3 înfrângeri din tot atâtea partide. 

Relaxați, americanii au pornit în forță meciul, au trecut de rezistența adversarilor, au luat un avans de 4000 gold, unul considerabil, iar formația de 1-3-1 părea să nu lase nicio șansă sud-americanilor. 

Liquid a suferit însă o înfrângere surprinzătoare

Au apărut însă greșelile, iar brazilienii au profitat imediat. Jocul lor a fost perfect, iar la final au obținut un succes șocant pentru toată lumea. Vedeta celor de la Liquid, Broxah, a recunoscut că echipa a jucat la un nivel inacceptabil, iar asta i-a forțat la o partidă decisivă contra Legacy Esports. Din fericire pentru fanii Liquid, de data aceasta Broxah și compania au apăsat pe accelerație, iar după 20 de minute Nexusul adversarilor a fost distrus. 

Liquid s-a calificat, deși eșecul cu INTZ va crea multe întrebări despre meciurile din grupa principală. Legacy mai are o șansă să progreseze, dacă va trece de LGD sau Rainbow7.

Citește mai multe știri din eSports:

Jucătorii care vor face ravagii în FIFA 21! Pe cine trebuie să cumperi în Ultimate Team

Starurile lui Ajax nu au fost impresionate de ratingurile din FIFA 21

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează