ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Unde a dispărut Faker, cel mai important nume din LoL?

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:16 / Actualizat joi, 04 martie 2021 18:47

Cel mai important nume din LoL joacă tot mai puțin pentru echipa sa. 

Fanii coreenilor de la T1 nu au multe motive să fie încântați. Asta chiar dacă au în componență cel mai mare jucător de LoL din istorie. Cel puțin în lot, pentru că atunci când vine vorba de joc, gamerul intră tot mai rar în competiții. 

Faker s-ar putea retrage în curând 

Faker este rezervă de lux la gruparea asiatică și nimeni nu a oferit o explicație clară asupra acestui fapt. Este adevărat că și când a evoluat, nu s-a remarcat ca în anii precedenți, iar unele voci spun că poate este momentul retragerii. Ultimele speculații anunță că Faker se gândește la o carieră de streamer, ceea ce i-ar aduce mult mai multă popularitate. 

Fanii sunt îngrijorați, mai ales că rezultatele celor de la T1 nu sunt nici ele menite să ajute. T1 este de abia pe 5, iar DAMWON are deja 5 victorii peste, o diferență mare pentru o echipă care anunța că vrea supremația în lume în acest sezon. 

Iar problema lui Faker amenință să deraieze tot sezonul celor de la T1.  

Citește AICI alte știri de eSports!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează