FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

Ce a spus Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi, după ce i-a calificat pe covăsneni în finala Cupei: „Am făcut un meci perfect azi”

Marius Ștefănescu
Foto: Imago
Marius Ștefănescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 23:15 / Actualizat joi, 12 mai 2022 23:23

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0 (2-1 în tur) și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari. Marius Ștefănescu (23 de ani), autor al singurului gol al partidei, a vorbit despre calificarea echipei sale în finală.

Ștefănescu este eroul celor de la Sepsi în această „dublă” cu CSU Craiova. A marcat atât în tur cât și în retur, fiind decesiv în calificarea covăsnenilor în a doua finală de Cupă din ultimii trei ani. Acesta speră ca echipa a să ia trofeul de această dată la meciul de pe 19 mai contra celor de la Voluntari.

MM Stoica, revoltat după CSU Craiova - Sepsi: „Nu se poate așa ceva! I-a făcut trenă, cum se face la mirese. Noroc că nu era îmbrăcat în alb”
CSU Craiova - Sepsi 0-1
MM Stoica, revoltat după CSU Craiova - Sepsi: „Nu se poate așa ceva! I-a făcut trenă, cum se face la mirese. Noroc că nu era îmbrăcat în alb”

„A fost un meci greu, știam ce ne așteaptă aici. Mă bucur că am făcut față și am reușit să ne calificăm în finală. Așa este, am înscris și în tur, și în retur, mă bucur că mi-am ajutat echipa. Cred că am jucat excelent și în tur, și în retur și am meritat să ne calificăm. Știam că ei au avut un meci greu, dar și noi am avut un meci greu cu Chindia. 

Am făcut un meci perfect azi. Noi ne-am dorit să ajungem în finala Cupei, sper să o câștigăm de această dată. E o finală deschisă, pe un stadion nou. Sper să fie stadionul plin și să ne bucurăm de fotbal, iar cel mai bun să câștige. Eu zic 100% că, dacă reușim să câștigăm Cupa, salvăm sezonul”, a declarat Marius Ștefănescu potrivit digisport.

Sper să câștigăm Cupa, să nu mai jucăm barajul cu Craiova pentru Conference League. FC Voluntari e o echipă masivă, una de forță. Mă bucur că vom juca finala pe stadionul Rapidului, acolo unde este a doua mea casă
-Robert Ilyes, antrenor secund Sepsi

+8 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close