FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

FOTO Așa a vrut să dea? Eurogol în Dinamo - Astra!

În minutul 89 al meciului Dinamo - Astra (manșa tur a semifinalelor Cupei României), la scorul de 1-0 pentru Giurgiuveni, Andrei Radu, fundașul stânga al „câinilor”, a trimis duelul în prelungiri cu un eurogol.
În minutul 89 al meciului Dinamo - Astra (manșa tur a semifinalelor Cupei României), la scorul de 1-0 pentru Giurgiuveni, Andrei Radu, fundașul stânga al „câinilor”, a trimis duelul în prelungiri cu un eurogol.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 22:20 / Actualizat marti, 11 mai 2021 22:37

În minutul 89 al meciului Dinamo - Astra (manșa retur a semifinalelor Cupei României), la scorul de 0-0 (1-0 la general pentru giurgiuveni), Andrei Radu, fundașul stânga al „câinilor”, a trimis duelul în prelungiri cu un eurogol.

  • În tur a fost 1-0 pentru Astra
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc mâine, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești

Cel mai probabil, Radu a dorit să centreze, a trimis balonul pe colțul lung, iar mingea a intrat în plasă după ce a lovit stâlpul din stânga lui Mihai Popa. Cert e că a ieșit un gol senzațional! 

Astfel, eforturile lui Dinamo, care a dominat copios repriza secundă, au fost răsplătite.

Andrei Radu, eurogol în Dinamo - Astra

+1 FOTO
  • FOTO: Cristi Preda (fotoreporter GSP) & capturi TV @Look Sport

Andrei Radu, Dinamo: „Trebuie să ne salvăm”

În urmă cu o lună, Andrei Radu acorda un interviu pentru GSP în care vorbea despre cât de important e acest final de sezon pentru roș-albi.

„Cu siguranță nu e ceea ce visam. Aveam niște promisiuni, pentru un proiect măreț, însă totul s-a dovedit fals. Clubul e într-o situație grea. Nici nu știu ce se mai poate regla, însă noi, cu toții, vom încerca să o scoatem la mal. Trebuie să ne salvăm”, a declarat Radu.

„Ne gândeam la play-off, voiam să fim o surpriză, în ciuda problemelor apărute cam din luna octombrie. Ceva s-a rupt. Am avut de suferit la nivelul încrederii. Apoi s-au legat rezultatele proaste, ne-a fost tot mai greu să ne mobilizăm”, a mai spus acesta.

250.000 de euroe cota pe transfermarkt a fundașului cu 10 meciuri în naționala U21

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

„Vreau să văd mai mult de la Sorescu și Fabbrini!” » Dinamo, criticată în direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
toarta
toarta  •  12 Mai 2021, 08:46

A vrut să centreze. Bine că nu s-a anulat. Era un prost (cred că nulitatea de Nemec) care stătea pe direcția "șutului." Noroc chior.

bjk86
bjk86  •  12 Mai 2021, 07:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce a umilit bai ***? Dinamo a castigat meciul in timpul regulamentar, a fost peste Astra si daca nu isi bateau joc de atatea faze periculoase, nu se ajungea la penalty-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Mai 2021, 23:50

Bravo Andrei ai demonstrat inca o data ca esti peste Filip dar nu joci titular ptr ca nu servesti interesele obscure ale lui Mario Micolae care conduce clubul in B

Vezi toate comentariile (3)
Comentează