FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

„Vreau să văd mai mult de la Sorescu și Fabbrini!” » Dinamo, criticată în direct

Dinamo și Astra sunt la egalitate la pauză, 0-0, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. Florin Bratu, fostul antrenor al „câinilor”, nu e mulțumit de prestația echipei din primul act.
Dinamo și Astra sunt la egalitate la pauză, 0-0, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. Florin Bratu, fostul antrenor al „câinilor”, nu e mulțumit de prestația echipei din primul act.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 21:20 / Actualizat marti, 11 mai 2021 21:55

Dinamo și Astra sunt la egalitate la pauză, 0-0, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. Florin Bratu (41 de ani), fostul antrenor al „câinilor”, nu e mulțumit de prestația echipei din primul act.

  • În tur a fost 1-0 pentru Astra
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc mâine, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești

„Dinamo a început bine, 15-20 de minute, după care a slăbit ritmul. Astra a ieșit la joc, a avut mai multă încredere. Merloi și Gheorghe au luat acțiuni individuale, au fost aproape de gol. Nu știu ce s-a întâmplat cu Dinamo în partea a doua...

Anton funcționează bine la mijlocul terenului, însă vreau să văd mai mult de la Fabbrini și Sorescu”, a declarat Bratu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Florin Bratu voia să revină la Dinamo

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, a aflat în direct de la TV că noul tehnician al „câinilor” a fost ales Dusan Uhrin jr., în urmă cu o lună.

Chiar în momentul în care răspundea afirmativ întrebării: „Ai fi dispus să revii la Dinamo?”, Bratu primea vestea numirii lui Uhrin din partea jurnalistului GSP Remus Răureanu, prezent în studio-ul „Digi Sport Special”.

Vreau să muncesc, m-aș fi băgat la Dinamo, cunosc foarte mulți jucători din cadrul echipei cu care am mai lucrat, știu ce ar fi fost de făcut.
 - Florin Bratu, antrenor

Citește și alte articole despre Dinamo:

Dinamo - Astra » Meci din semifinalele Cupei României

Marius Niculae, despre cel mai nebun meci al carierei: „Am ieșit la 4-0 de pe teren. La final n-am înțeles de ce se bucură adversarii”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Mai 2021, 09:33

Sorescu nu mai este ca la iceput si mai ales dupa ce a fost uns capitan ,aseara nu a dat nici o centrare buna ,de multa vreme nu a mai inscris cu exceptia unui singur gol a azl a s reva a are

10206074284601566
Sabin Burea  •  11 Mai 2021, 23:08

Cu Bratu antrenor Dinamo ar fi fost deja retrogradata direct. Sa dea din clanta e bun dar cu antrenoratul e un pic mai greu. Oricum Dinamo nu avea ce sa caute in cupele europene. Important e sa ne salvam de la retrogradare fara baraj si apoi sa clarificam situatia clubului. Hai Dinamo!!!

creeperno999
creeperno999  •  11 Mai 2021, 22:33

Uhrin i-a pus pe toti pe picioare. Incredibil antrenor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează