FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Mihai Popa, eroul Astrei, a început să cânte la final: „O sole mio!” :)

Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în semifinale. Mihai Popa (20 de ani), portarul giurgiuvenilor, a fost decisiv în ecuația partidei. +12   FOTO
Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în semifinale. Mihai Popa (20 de ani), portarul giurgiuvenilor, a fost decisiv în ecuația partidei.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 23:30 / Actualizat marti, 11 mai 2021 23:54

Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în semifinale. Mihai Popa (20 de ani), portarul giurgiuvenilor, a fost decisiv în ecuația partidei.

„Cel mai greu moment a fost când am luat gol în minutul 89. Știam unde și cum trag majoritatea fotbaliștilor de la Dinamo. Finala înseamnă ceva extraordinar, la capătul unui sezon unde încă luptăm pentru a evita retrogradarea. Trebuie să câștigăm și finalele din play-out, apoi spălăm rușinea”, a declarat Popa la Digi Sport. 

Chiar înainte de flash-interviu, microfonul televiziunilor a cedat, timp pentru ca Popa să-și încerce talentul de cântăreț: „O sole mio!”, a fost versul celebru intonat de goalkeeperul Astrei 😀.

„La penalty-uri e loterie, e noroc, dar iar luasem gol în minutul 89. Și-n campionat s-a întâmplat, în minutele 89, 90, 91. E o șansă uriașă la un trofeu, putem învinge Craiova. Plecăm cu șansa a doua, presiunea e pe Craiova. E și meritul lui Neagoe că am ajuns până aici. Rezultatele țin un antrenor, din păcate, nu poți schimba 30 de jucători”, a spus și Valerică Găman.

Dinamo - Astra. Andreas Mihaiu i-a îngropat pe „câini”

La 4-3, Andreas Mihaiu avea calificarea în picior. Mijlocașul a ratat, însă portarul Astrei, Mihai Popa, nu a rămas cu niciun picior pe linia porții, astfel că lovitura a fost repetată, corect, la indicația brigăzii conduse de Cătălin Popa. 

Doar că fotbalistul „câinilor”, deși a schimbat colțul, a ratat încă o dată! Până la final Gevaro Nepomuceno a țintit transversala, iar Astra merge în finală, unde, cel mai probabil, va da piept cu CS Universitatea Craiova.

3 jucătoride la Dinamo ar fi ratat finala Cupei, din cauza cumului de cartonașe: Anton, Morsay și R. Grigore

2018este anul când belgianul Kino Delorge (Dinamo) a ratat cu Csíkszereda, pe atunci Liga 3, la penalty-urile de departajare, în același stil ca și Mihaiu

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Astra

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
+8 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo - Astra:

Aici s-a jucat totul! Moment crucial la penalty-uri: Mihaiu a ratat de două ori » De ce s-a repetat lovitura

„Vreau să văd mai mult de la Sorescu și Fabbrini!” » Dinamo, criticată în direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  12 Mai 2021, 13:59

Inca o regula „foarte in neregula” la executarea loviturii de la 11m. Dupa ce ca se dau fff usor si nemeritat fff multe 11m echipa penalizata este si mai mult pedepsita,galben pentru un jucator si portarul este pedepsit sa ramana pe linia portii pana ajunge cel ce executa 11m care topaie cateva secunde pana ajunge la minge. Din clipa in care fluiera arbitrul si portarul sa aiba libertatea sa faca ce vrea. Asa ar fi normal,dar minunantii nostri comentatori,dar mai cu seama bagatorii de seama de pe la UEFA nu ridica problema, sunt catelusi ascultatori ca si politicienii la UE se dau „ inteligentii neamului” prin RO. Aceeasi nedreptate si la punctele primite pentru victorie sau egal. Un 4-4 (ca la teatru) n-are destule goluri?! Dar iei un punct ,iar un 1-0 din penalty la o atingere de mana in coltul careului de 16m aduce 3 puncte. Vorbiti le FIFA sau UEFA „curajosilor”!

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Mai 2021, 12:36
Postat de toarta pe 12 Mai 2021, 08:34

A fost pe toate șuturile. A aparat 2/2 lui Mihaiu. E bun. Esanu o nulitate. Iar Mihaiu poate să se apuce de altceva.

Aha, a fost pe toate suturile si a aparat doar unul :)) Prima parada nu se pune deoarece a trisat !

steauaeuna
steauaeuna  •  12 Mai 2021, 09:41
Postat de patraulea.si.trandafir pe 12 Mai 2021, 09:04

Dinamo a ratat pur si simplu! Atat!..... restul sunt fonfleuri si arogante gigiste!.... tine de nivelul de bun simț sicde cultura fiecaruia! Pacat....

Auzi la ei obiectiv. Salvarea de la retrogradare...si cu Liga Campionilor cum ramane????Sau mai bine mai tragem de o coregrafie...ori mai dam foc la o tribuna. Vai mama voastra...hauuuuuuuuuuuuuu

Vezi toate comentariile (22)
Comentează