FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA

Edi Iordănescu, pus în gardă de situația de la CFR Cluj: „Un calvar care nu se mai oprește”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj +41   FOTO
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 22:50 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 22:50

CFR Cluj a câștigat Supercupa României după 4-1 la penalty-uri cu FCSB (0-0 în timpul regulamentar), dar Edi Iordănescu (42 de ani) are motive de îngrijorare. 

La interviul acordat după meci, antrenorul „feroviarilor” a deplâns situația din lot. Mulți dintre jucătorii de la CFR suferă din cauza problemelor medicale, cea mai proaspătă absență fiind cea a mijlocașului Luis Aurelio, depistat pozitiv cu COVID-19 în această dimineață.

Edi Iordănescu: „Parcă e un calvar care nu se mai oprește”

„Din păcate, am avut din nou foarte multe absențe. Parcă e un calvar care nu se mai oprește, în fiecare zi avem câte o «surpriză». Ieri l-am avut pe Bordeianu (n.r. infectat cu covid), astăzi dimineață Luis Aurelio, în plus băieții de acasă. Sunt fericit, echipa a arătat bine, felicit băieții, pentru că a fost o victorie de necontestat, au arătat foarte multă atitudine și spirit.

Trebuie să ne echilibrăm rapid, să vedem cum abordăm meciul cu Clinceni pentru că lipsesc foarte mulți jucători, nu avem multe soluții și media noastră de vârstă este una înaintată. Aș vrea să transmit susținere către băieții noștri de acasă, care nu au putut fi alături de noi, este și munca lor la mijloc, mă bucur pentru ei și îi doresc cât mai repede înapoi”, a declarat Iordănescu.

Edi Iordănescu a câștigat Supercupa, dar nu este pe deplin satisfăcut: „Trebuie și altceva” + Răspuns pentru Gigi Becali: „Voi riposta”
CFR - FCSB 0-0, 4-1 d.pen.
Edi Iordănescu a câștigat Supercupa, dar nu este pe deplin satisfăcut: „Trebuie și altceva” + Răspuns pentru Gigi Becali: „Voi riposta”

CFR Cluj o va înfrunta pe Academica Clinceni în prima etapă din play-off. Meciul va avea loc duminică, 18 aprilie. 

VIDEO. Marius Bilașco: „N-am înțeles decizia lui Radu Petrescu”

Mai multe știri despre Supercupa României:

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

Andrei Vlad, omul Supercupei chiar de ziua lui: „Colegii au vrut să îmi facă acest cadou” + Ce a declarat Nedelcu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  16 Aprilie 2021, 12:58
Postat de mehighms pe 16 Aprilie 2021, 09:42

intra kovacs titular..

Vorba romanului , hotul striga hotii , echipa ciobanului albanez , este ajutata la greu in fiecare meci , 50% din punctele care le au sunt primite cadou de la arbitrii. Sunt hoti de cea mai joasa speta si cu toate acestea striga de rasuna valea.

mehighms
mehighms  •  16 Aprilie 2021, 09:42

intra kovacs titular..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează