FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA

Fanii Craiovei își fac deja planuri pentru finala Cupei: câți olteni ar putea veni la Ploiești

Articol de - Publicat marti, 11 mai 2021 15:15 / Actualizat marti, 11 mai 2021 16:32

După 3-0 în tur, CS Universitatea Craiova este cu un pas în finala Cupei României. Returul de miercuri, de pe terenul celor de la Viitorul Tg. Jiu, pare o simplă formalitate.

  • Viitorul Tg. Jiu – Craiova se joacă miercuri, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Secretarul de Stat Raed Arafat, șeful DSU, a spus că în România urmează să se desfășoare competiții sportive-test, cu 50% din capacitatea arenei deschisă publicului, iar unul dintre primele meciuri ar putea fi finala Cupei României, de pe stadionul „Ilie Oană”.

Fanii Craiovei vor să vină la finala Cupei României

Astfel, după acest anunț, fanii Craiovei au dat semnalul pentru o mobilizare generală în vederea finalei Cupei de la Ploiești (22 mai). 

„E timpul să pregătim o nouă Olteniadă", scrie Peluza Nord în comunicatul postat pe Facebook, în cadrul căruia informează că stadionul va fi 50 la sută deschis, „deci o să avem 3.000 de bilete”, a fost anunțul făcut de Peluza Nord Craiova.

 Totodată, atenționează că accesul va fi permis doar celor vaccinați, celor care posedă un test PCR negativ, dar nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid, dar nu mai vechi de 24 de ore, sau celor care au trecut prin boală în ultimele 90 de zile.

Cei din Peluza Nord le-au promis fanilor că vor reveni cu mai multe informații despre prezența pe stadion la finala Cupei României și despre o eventuală deplasare la Ploiești. 

VIDEO Florin Bătrânu, declarații despre ieșirea violentă a lui Cristescu: „E o fire care se aprinde foarte repede”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Sorin Cârțu, ironii către Croitoru: „Am lăcrimat pe discursul lui!” » Oltenii acuză jocuri de culise în play-off: „Jucătorii văd atitudini diferite”

Dan Nistor și-a anunțat viitorul într-un mod comic: „Nu știu unde ați văzut cu Sepsi, Mepsi” + Marius Constantin, resemnat: „Nu ne mai gândim la campionat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10153211322941598
Catalin Dinu  •  12 Mai 2021, 18:49

Vin putini domnilor , nu ati facut dumneavoastra sondaj si reiese ca sunt putini ?! Ca doar nu vor veni toti 200 ?

3685092074842027
Charii Cosy  •  11 Mai 2021, 18:04

Vin atatia sa vada cum.pierde cupa in fata lui Dinamo :)))))))

danut1971
danut1971  •  11 Mai 2021, 17:59

si daca intra dinamo in finala vom fi mai multi fani dinamovisti decat oltenii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close