FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  „OPTIMI”

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-4 // VIDEO + FOTO Oltenii completează tabloul „sferturilor” în Cupa României!

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 21:00

CS Universitatea Craiova a învins-o lejer pe FC Voluntari, 4-1, și completează tabloul sferturilor de finală din Cupa României.  

N-a fost loc de minuni în optimile Cupei nici la ultimul meci al acestei faze, în care Voluntari a dat piept cu U Craiova, dar spectacol a fost. Ilfovenii au griji mari în campionat, unde îi arde tot mai rău lanterna, dar Cupa marilor speranțe tot le face cu ochiul. În campionat oaspeții avuseseră mari probleme, acum erau deciși să nu mai glumească.  

Mihăilă, dublă și gafă 


După un început echilibrat, cu oltenii la timonă totuși, elevii lui Victor Pițurcă au lovit primii prin Mihăilă. A profitat de indulgența lui Gorobsov, Leasă și Rodriguez, care doar l-au însoțit în drumul spre gol. Simonovski a avut repede șansa egalării, însă a fost blocat de Popescu, salvat apoi de alunecarea la sacrificiu a lui Bălașa, la șutul lui Benzar. Iar fotbalul se răzbună.  

Același Mihăilă face dubla, la capătul unei faze în care oamenii lui Bergodi au fost doar simple jaloane albastre. Părea doar un galop de sănătate și moral pentru Craiova, înaintea meciului cu Dinamo, din campionat, însă gazdele nu depuseseră armele.  

Popescu scoate incredibil șutul violent al lui Costin. Mihăilă nu se apără cum atacă, greșește, Martici nu are soluții la centrarea în forță a lui Benzar și găsește propria plasă. E 1-2 și dintr-o dată pare alt meci. Se joacă alert, pe contre, însă ultima ocazie a reprizei o au tot oltenii, dar Mitrev e un arc la "capul" lui Ferreira. 

Uciși de gestul lui Laidouni  


La reluare, ciudat, Voluntari arestează mingea și combină mai mult în jumătatea adversă. Costin și Leasă îi verifică primii priza lui Popescu, dar portarul oltean e promt de fiecare dată. A fost de ajuns o fază fixă la care laidouni îl pierde din marcaj pe Ferreira, îl trage, îl împinge, destul pentru ca fundașul oaspeților să îl convingă pe arbitrul Iulian Călin să arate punctul cu var. O nouă greșeală defensivă care avea să coste și pe tabelă. Pentru că Cicâldău nu a avut emoții și a pus iar două goluri distanță de Voluntari. 

A fost momentul care parcă a scufundat toate speranțele gazdelor. Pragmatici, oltenii au început ei să plimbe mingea. Chiar și așa, Simonovski și Benzar au avut totuși două oportunități să aducă un Voluntariul mai aproape. Dar Popescu a fost imperial. Iar pe o contră, cu Bancu la serviciu, și Ioniță la finalizare, oltenii au risipit toate semnele de întrebare. Craiova e mai aproape cu un pas de Cupă, Voluntari rămâne doar cu grijile, deloc puține, din campionat.

Elvir Koljic i-a stricat seara lui Victor Pițurcă! Accidentarea copilărească l-ar putea face să rateze derby-ul cu Dinamo

FINAL » FC Voluntari - Craiova 1-4

S-a terminat partida!

min. 75, GOL CRAIOVA: Intrat pe teren în locul lui Koljic, Nicușor Bancu pasează decisiv pentru Alexandru Ioniță.

min. 72: Simonovski ratează două ocazii într-o fază. Koljic este înlocuit din cauza unei accidentări la spate. 

min. 68: Mihăilă declanșează un nou contraatac. Pasează în spate, apoi ajunge la finalizare după o „foarfecă” ratată de Koljic. Șutul atacantului de 19 ani este blocat în ultima clipă.

min. 67: Martic pasează în centrul careului, la firul ierbii. Mihăilă și Koljic se încurcă în momentul șutului. 

min. 53, GOL CRAIOVA, 1-3: Laidouni îl împinge în careu pe Tiago Ferreira. Iulian Călin dictează penalty, iar Alexandru Cicâldău îl transformă în dreapta portarului. 

+14 FOTO

min. 50: Leasă e la capătul unei acțiuni în viteză a gazdelor. Execuția lui e previzibilă, prinsă de Popescu. 

min. 49: Victor Pițurcă îl introduce pe Elvir Koljic în locul lui Luis Nițu. 

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!

min. 45: Gorobsov îl depășește pe Vătăjelu, dar centrarea e mult prea puternică. 

min. 42: Cristiano Bergodi vede cartonașul galben pentru proteste din partea „centralului” Iulian Călin. 

min. 35: Tiago Ferreira se înalță la o centrare venită de la Alexandru Ioniță, dar Mitrev deviază peste poartă. 

min. 32, GOL VOLUNTARI, 1-2: Ivan Martic deviază mingea în propria poartă. Centrarea i-a aparținut lui Daniel Benzar.

min. 31: Laurențiu Popescu intervine miraculos la un șut venit din 6 metri. 

min. 26: Mihăilă este de neoprit astăzi. Intră cu mingea în interior și încearcă o lovitură la colțul lung. Corner pentru Craiova.

min. 20, GOL CRAIOVA, 0-2: Mihăilă reușește „dubla” după o fază frumoasă de atac. Combinația rapidă dintre Cicâldău, Martic și Bărbuț duce mingea în fața porții.

min. 19: Benzar are o incursiune frumoasă în flancul stâng. Scoate mingea la marginea careului de 16 metri pentru Laidouni, dar șutul francezului trece mult pe lângă poartă. 

min. 16: Bălașa comite o greșeală uriașă, dar ilfovenii Simonovski e blocat de portarul Popescu. Fundașul sosit de la FCSB revine și se aruncă în fața șutului lui Daniel Benzar.

min. 12, GOL CRAIOVA, 0-1: Valentin Mihăilă deschide scorul după o acțiune personală.

A început partida!

Echipele de start

Voluntari: Mitrev - Leasă, Armaș, J. Rodriguez, Kocic - Signorelli, Gorobsov, Laidouni - C. Costin, Simonovski, D. Benzar 
Rezerve: Rîmniceanu, C. Nica, C. Achi,. Căpățînă, I. Gheorghe, Bortoneanu, Papazoglou 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

Echipa de start a Craiovei (4-3-3): Popescu - Martic, Bălașa, Ferreira, Vătăjelu - Qaka, Cicâldău, Al. Ioniță II - Bărbuț, Nițu, Mihăilă 
Rezerve: Pigliacelli - Cosic, Bancu, Baiaram, Kokjic, Roman, Zakaric 
Antrenor: Victor Pițurcă 

  • Ferreira a jucat un singur meci din ultimele 13 la Craiova, tot în Cupa României, când oltenii au eliminat CSM Reșița, scor 1-0.

Arbitru: Iulian Călin
Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)

ULTIMELE 5 ÎNTÂLNIRI DIRECTE

  • Voluntari - Craiova 1-2
  • Craiova - Voluntari 3-1
  • Voluntari - Craiova 1-5
  • Voluntari - Craiova 0-1
  • Craiova - Voluntari 1-1

CONFERINȚĂ DE PRESĂ MIHAI BĂLAȘA

🎙 Atenție, vorbește Mihai Bălașa. #MihaiBalasa33 #QuestionsAndAnswers #SocialMediaUCV194

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 30 octombrie 2019

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // ȘAPTE GOLURI marcate în Sănătatea Cluj - Petrolul, Dinamo a defilat la Suceava! Programul complet + Echipele calificate în sferturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
thebluestlion
thebluestlion  •  31 Octombrie 2019, 22:56

Mihăilă crește frumos! În seara asta a fost de neoprit! La 19 ani promite enorm!

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Octombrie 2019, 22:42

Se putea să nu scrieţi de fcsebe in acest comentariu gsp? Păi se putea.... Deveniţi ridicoli..... După cum vedeţi nici colindători nu mai aveţi...

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Octombrie 2019, 22:29

Bravo Craiova. Vrem să vedem si fotbal ! Încet dar sigur .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează