FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI

Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 08:44 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 09:20

Florin Răducioiu a comentat imaginile bucuriei după ce Sepsi a câștigat Cupa României (0-0 după timpul regulamentar și 5-4 la penalty-uri cu U Cluj).

Fostul mare internațional s-a declarat deranjat că Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a bucurat pe teren, alături de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Au câștigat Cupa României, dar atmosfera e dezastruoasă! GSP are toate detaliile din vestiarul lui Sepsi: cum s-a stricat relația Bergodi - conducere
SEPSI
Au câștigat Cupa României, dar atmosfera e dezastruoasă! GSP are toate detaliile din vestiarul lui Sepsi: cum s-a stricat relația Bergodi - conducere

VIDEO Laszlo Dioszegi, în extaz după cea de-a doua Cupă a României cucerită consecutiv de Sepsi

Florin Răducioiu, deranjat de Laszlo Dioszegi la finala Cupei României

„Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, cu preşedintele clubului. Nu sunt de acord cu acest mod de a celebra. Aţi văzut în campionatele externe să coboare şi să se bucure aşa? Nu pot accepta şi nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi!

E o bucurie exagerată! Adevăraţii protagonişti sunt jucătorii şi antrenorii. Ar fi bine să coboare toată lumea cu picioarele pe pământ. Pe preşedintele Macron l-aţi văzut să se bucure aşa? L-ați văzut să ridice trofeul Cupei Mondiale?”, a spus Florin Răducioiu la OrangeSport.

Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron. 

- Florin Lovin

Laszlo Dioszegi, mesaj pentru Cristiano Bergodi, după finala Cupei României: „Vrem mai mult” 

„Trebuie să aducem încă doi-trei jucători de valoare, ca să atacăm Europa, iar cei care rămân trebuie să conștientizeze că adevărata valoare a lui Sepsi trebuie să fie mai sus decât am arătat astăzi. Sincer, a fost un joc sub așteptări, dar pentru noi esențial este că am reușit să intrăm iar în Europa. Am câștigat Cupa României, sunt foarte bucuros, dar avem multe lucruri de făcut. La ultimele două penalty-uri nici nu am avut putere să mă uit!”, a spus Dioszegi.

Citește și: 

Hermannstadt, primul transfer: un mijlocaș dorit de FCU Craiova și U Cluj

A capitulat Bucureștiul în fața Provinciei? Raportul ultimelor 30 de trofee e ȘOCANT! În anii '80-'90, Capitala distrugea tot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
Emilee
Emilee  •  28 Mai 2023, 09:12

Cu aceasta ocazie il anunt pe acest personaj ca ASTA inseamna adevarata LIBERTATE . Esti liber sa nu te uiti . Din orice poti invata ceva .

Nagyvagany
Nagyvagany  •  26 Mai 2023, 18:19
Postat de remarque pe 26 Mai 2023, 10:18

v-ati gandit macar o clipa ca poate omul are motive? Ca se simte provocat. Sunt sigur ca v-ati gandit. Si nu doar ca v-ati gandit. Desigur unii ca Stucan considera ca scandarile "Romania! Romania!" sau " Tinutul secuiesc e pamant romanesc!" sunt xenofobe. Pe de alta parte nu e deranjat de steagul Ungariei afisat ostentativ de galeria lui Sepsi. Ok, e firesc sa ai steagul neamului tau, e firesc sa te mandresti cu el, e firesc sa-l afisezi, dar arata si putin respect tarii in care locuiesti, nu provoca pentru ca apoi sa faci pe victima. Armonie trebuie sa existe, respect trebuie sa existe, toleranta trebuie sa existe, derapajele trebuiesc ingradite, penalizate, pedepsite. Dar TOATE derapajele, nu doar ale unei singure parti.

"Armonie trebuie sa existe, respect trebuie sa existe, toleranta trebuie sa existe" - CORECT! Totusi, cine si cum a fost provocat?

dobrin
dobrin  •  26 Mai 2023, 16:21
Postat de zelosu pe 26 Mai 2023, 09:59

Daca era becali acolo, ar fi dat presa cu el de pamant. Asa ca e dioszegy brutarul, e dragut. Cum sa te duci frate sa ii iei cupa din mana jucatorului si sa fugi cu ea? Mi s-a parut de-a dreptul grotesc

Daca era Becali se suia cu cupa pe Maybach :)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează