FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FC VOLUNTARI

VIDEO Marius Ștefănescu, gol à la Gică Hagi în finala Cupei României

Marius Ștefănescu (23 de ani) a marcat un gol senzațional, un stâng în vinclu, în minutul 38 al finalei Cupei României dintre Sepsi și Voluntari, la scorul de 1-0. +24   FOTO
Marius Ștefănescu (23 de ani) a marcat un gol senzațional, un stâng în vinclu, în minutul 38 al finalei Cupei României dintre Sepsi și Voluntari, la scorul de 1-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 22:08 / Actualizat joi, 19 mai 2022 22:15

Marius Ștefănescu (23 de ani) a marcat un gol senzațional, un stâng în vinclu, în minutul 38 al finalei Cupei României dintre Sepsi și Voluntari, la scorul de 1-0.

Marius Ștefănescu, mijlocașul lui Sepsi, a făcut meciul carierei în ultimul act al Cupei României. A deschis scorul în minutul 22, când șutat violent din interiorul careului, dintr-un unghi închis.

FINALA CUPEI. Un român nu a dus mâna la inimă în momentul intonării imnului. Portughezii Tavares și Marcelo Lopes, da!
Sepsi - FC Voluntari
FINALA CUPEI. Un român nu a dus mâna la inimă în momentul intonării imnului. Portughezii Tavares și Marcelo Lopes, da!

În minutul 38, mijlocașul născut în Caracal a înscris cu un șut superb, de la aproximativ 25 de metri. A făcut o preluare scurtă, apoi, fără mult elan, a catapultat mingea direct în vinclul porții adverse, fără nicio speranță pentru Popa.

VIDEO cu golul marcat de Ștefănescu în finala Cupei României

Marius Ștefănescu, gol à la Gică Hagi

Modul în care Ștefănescu a lovit mingea, perfect, fără ca balonul să se rotească, a amintit de stilul consacrat de Gică Hagi, cel mai mare stângaci din istoria fotbalului românesc.

9 goluriși 4 pase decisive are Marius Ștefănescu în acest sezon

VIDEO Golul marcat de Hagi în România - Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994

Mai multe știri de actualitate:

Lincar a venit în ie la conferința dinaintea barajului cu Dinamo: „Merg la testul poligraf! Nu m-am vândut niciodată”

În ciuda lui Becali: CFR Cluj vine cu juniorii și fără Dan Petrescu la meciul cu FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  19 Mai 2022, 23:01

Minunat! Ăsta nu a fost gol din offside, cum a dat Voluntari echipei lui Jijiiiii, în meciul de campionat. Felicitări & mulțumim Sepsi!

dora
dora  •  19 Mai 2022, 22:35

Merită încercat la națională Ștefănescu ăsta ...

romeverest
romeverest  •  19 Mai 2022, 22:35

Iata ca tara asta mai scoate fotbalisti formidabili !! Stefanescu este mult mai util unei echipe de forbal decat “fantasticul” O. Popescu, pentru simplu fapt ca are un travaliu mult mai laborios !! Executiile lui sunt spectaculoase si nu dispare perioade lungi din jocul echipei sale !! Bine ca Iordanescu jr. l-a fost convocat la echipa nationala unde, cu siguranta, este mult mai util decat “perla” lui Becali !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează