FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI - CFR 1-0

POLI IAȘI - CFR 1-0. Daniel Pancu „înțeapă” conducerea după calificarea în optimi: „Suntem neplătiți de când am venit la Iași”

Daniel Pancu, antrenor Poli Iași
Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 22:22 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 23:44

Daniel Pancu (43 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat victoria echipei sale de la Cluj-Napoca, scor 1-0, care le-a adus moldovenilor calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Toate rezultatele zilei în Cupa României pot fi văzute AICI

Poli Iași a produs una dintre cel mai mari surprize ale „16-imilor” de finală, eliminând-o pe CFR Cluj chiar la ea acasă. Ieșenii au beneficiat însă și de cel puțin două erori grave ale lui Iulian Dima, care le-a refuzat ardelenilor două penalty-uri. FAZELE AICI.

Poli va întâlni campioana României și în următorul meci, de data aceasta în campionat. Până la acea partidă, ardelenii vor juca în Europa League, cu ȚSKA Sofia, iar Pancone speră că va putea profita de oboseala pe care campioana o va acumula.

„Cred că e o victorie meritată, după suferința jucătorilor, faptul că suntem neplătiți de când am venit la Iași și modul în care se antrenează. Trebuia să vină și răsplata. Chiar dacă pare o victorie lipsită de importanță, pentru că CFR a început cu multe rezerve, sunt convins că și-au dorit să meargă mai departe. Poziția lui Poli Iași trebuia să fie în prima jumătate a clasamentului, fără niciun fel de discuție. 

Duminică jucăm din nou cu ei, cu siguranță îi vom prinde din nou puțin obosiți. Ne dorim enorm ca ei să câștige cu ȚSKA și apoi să joace meciul decisiv în Elveția. Asta ar însemna nu neapărat că am avea o șansă în plus din cauza oboselii lor, dar e un lucru important de luat în considerare”, a declarat Pancu la Look Sport. 

Extraordinar golul lui Calcan, e un jucător foarte bun! Având acea masă musculară a avut ghinionul să se accidenteze de două ori, el are nevoie de minimum două jocuri pentru a prinde tonusul de competiție. A avut o execuție fantastică, este un jucător care joacă foarte bine cu ambele picioare, de echipă, care face foarte bine și faza defensivă pe lângă cea de atac. Sperăm să marcheze în continuare și să ne ajute să câștigăm puncte - Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

VIDEO. Lucian Goian critică strategia de la CFR Cluj: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

DINAMO. Don Pablo a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui » Cum l-au „trollat” jucătorii

Culisele scandalului de la Hermannstadt » Ruben Albes a trădat-o pe Anamaria Prodan și s-a aliat cu „inamicul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează