FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FARUL 0-2

Observațiile lui Marica după Rapid - Farul: „Înțeleg disperarea lui Mutu, dar mă așteptam la altceva”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 10:31 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 12:06

Ciprian Marica, oficialul Farului, a vorbit despre jocul cu Rapid din Cupa României, scor 2-0.

Marica a observat că Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a părut că nu are soluții și apelat la un joc cu minge lungă, în detrimentul unuia bazat pe posesie.

Gică Hagi așteaptă ajutor la Farul: „Nu pot duce totul singur, nu am bani”
FARUL
Gică Hagi așteaptă ajutor la Farul: „Nu pot duce totul singur, nu am bani”

Ciprian Marica, după Rapid - Farul: „Mutu a părut disperat”

„Adi Mutu părea disperat, nu mai avea soluții. A ajuns să își trimită turnul de control, fundașul central, în careu și să joace cu minge lungă pe el. 

Lungă și pe a doua, atât a jucat Rapidul. Înțeleg disperarea de a obține un rezultat bun, dar mă așteptam la un joc bazat mai mult pe pase”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena

Hagi, în 2016: „Jucăm lungă și pe a doua și dă-i bufa”

În 2016, după ce Viitorul remiza cu Gaz Metan, 1-1, Hagi făcea spectacol la conferința de presă criticând modul în care joacă echipele românești.

Păi, dacă 10 ani am jucat lungă și pe a doua. De 10 ani am luat modelul italian și am jucat lungă și pe a doua. Lungă și pe a doua. La revedere cu lungă și pe a doua. Avem fundaș care o dă lungă și dă-i bufa. 

Decarul a dispărut. A dispărut, fraților. A dispărut. Pentru că el a dispărut. Nu mai era important. Nu mai știa care e rolul lui. Nu se mai știe. Noi nu putem fi nordici, olandezi, belgieni, nemți. Suntem latini. Dragilor, învățați că suntem latini. Suntem creativi. Trebuie să jucăm fotbal creativ. Fantezie.

- Gică Hagi

Adrian Mutu, după Rapid - Farul 0-2

După meciul din Giulești cu Farul, Adrian Mutu a declarat că echipa sa a dominat jocul, dar ratările nu i-a ermis să câștige.

„Suntem supărați, mai ales că această înfrângere vine după un derby. Voiam să ne luăm revanșa, să le arătăm suporterilor că ne pare rău. E un moment dificil pentru noi, o săptămână nu vreau să spun cum...

Nu e ușor să treci peste o astfel de înfrângere. Ne-a debusolat, e o săptămână grea. Trebuie să ne repunem pe picioare. O să încerc să o fac până la meciul cu Craiova. Avem și niște probleme medicale, sper să închegăm un lot bun.

Ratăm foarte mult, avem nevoie de foarte multe ocazii pentru a înscrie. Asta nu îmi place. Cu toate că lucrăm, mingea nu vrea să intre în poartă. Avem ghinion! Dacă analizezi meciul, am fost la timonă, am dominat. Prima dată când au ajuns în careu au avut penalty”, a declarat Adrian Mutu, la Prima Sport.

Citește și:

Liderii, interziși în Europa și în Liga 1 » De ce nu poate Farul să participe în cupele europene

Rapid - Farul a oferit scene fără precedent » Fotbaliștii au refuzat jocul, ultrașii au scos buletinele: „Nu mai pot, tremură carnea pe mine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
offside
offside  •  11 Noiembrie 2022, 19:21
Postat de guimaraes1.0 pe 10 Noiembrie 2022, 15:11

Pai o are solida deoarece conform regulamentului joaca pe o licenta neregulamentar acordata in prima liga doar ca fundatia aia solida cu lpf si frf la baza nu tine la uefa care v-a dat cu out din cupele europene.

Imi pare rău dar te-am simțit alături de subiect. Nu-i nimic se întâmplă des în România. Licența pentru Europa este altceva. Cred că Mutu are capacitatea de a remonta echipa pentru următorul meci.

Nini
Nini  •  10 Noiembrie 2022, 19:26

Marica a fost,Mutu a fost și este. Invidia te macină Marica. Cu toate greșelile Mutu a fost un mare fotbalist și e un antrenor care promite mult . Tu?

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  10 Noiembrie 2022, 15:11
Postat de offside pe 10 Noiembrie 2022, 14:14

Farul a dovedit că are o fundație solidă. Prea ieșiseră în față greii de la Rapid: Cupa și Campionatul...Hei ușurel, sunt și alții și poate mai buni. Forza Rechinii!

Pai o are solida deoarece conform regulamentului joaca pe o licenta neregulamentar acordata in prima liga doar ca fundatia aia solida cu lpf si frf la baza nu tine la uefa care v-a dat cu out din cupele europene.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează