FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FILIAȘI - CSU CRAIOVA 0-3

Reghe încă e marcat: „M-am enervat cu FCSB pentru tot campionatul!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a tras concluziile la finalul meciului cu CSO Filiași, 3-0, din „sferturile” Cupei României.
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a tras concluziile la finalul meciului cu CSO Filiași, 3-0, din „sferturile” Cupei României.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 23:14 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 23:20

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a tras concluziile la finalul meciului cu CSO Filiași, 3-0, din „sferturile” Cupei României.

  • Sepsi, FC Voluntari, CSU Craiova și FC Argeș sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României.
  • Semifinalele, pentru care va fi organizată o tragere la sorți separată, se vor disputa în primăvară. Manșa tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.
CFR, campioană și în ciocnirile granzilor » CS Universitatea Craiova e rușinea topului
Analiză
CFR, campioană și în ciocnirile granzilor » CS Universitatea Craiova e rușinea topului

„În Cupă se întâmplă să ai surprize, să ai jucători care nu participă la joc așa cum ar trebui, dar mă bucur că ne-am impus și lucrurile s-au terminat normal. Am întâlnit o echipă care ne-a fost cu mult inferioară azi”, a declarat Reghe la final.

Laurențiu Reghecampf, despre...

  • Koljic: „Am avut cu el un plan să joace 45 de minute, să-și facă antrenamentul. Eu sunt fericit când el iese de pe teren sănătos. Vine după un an în afara terenului. Lucrăm foarte mult cu el. Trebuie să-i dăm încredere pentru ca el să revină la forma la care știm noi că a fost”
  • Bălașa: „Luase un cartonaș galben, trebuia să încercăm mai mulți jucători, dar motivul principal pentru care l-am înlocuit a fost pentru că îmi era teamă să nu facă vreo alunecare, să ia galben și să rămânem cu un om mai puțin pe teren. În prima repriză a luat galben după un fault pe care nu trebuia să-l facă
  • ratările elevilor lui:M-am enervat pentru un sezon întreg la meciul cu FCSB (n.r. 2-3), pentru că am ratat foarte mult. De această dată nu a fost cazul, pentru că era o diferență foarte mare față de adversar”

Alte declarații după Filiași - CSU Craiova 0-3:

Am făcut un meci bun, e bine că ne-am calificat în semifinale. A fost un antrenament bun, acum trebuie să batem la Botoșani, avem nevoie. Trebuie să trecem peste pasa proastă. Ne trebuie mai multă concentrare în fața porții, pentru că avem ocazii
Andrei Ivan, atacant CS Universitatea

Speram ca ei să nu folosească echipa de bază. Nu s-a întâmplat asta! Și acesta a fost rezultatul. A fost ceva unic pentru mulți dintre jucătorii mei, am luat totul ca pe un eveniment și un bonus
Victor Naicu, antrenor CSO Filiași 

Rămânem cu amintirea plăcută că am jucat pe „Oblemenco”, chiar dacă ne-am fi dorit să jucăm acasă. Din păcate, nu ne permiteam o nocturnă mobilă. Vom avea însă ce povesti, am fost surpriza plăcută a Cupei
Victor Naicu, antrenor CSO Filiași 

Știam ce meci greu ne așteaptă! Am tras de noi, nu ne-am făcut de râs. Așa a auzit toată țara de Filiași. Anul acesta ne-am axat pe Cupă, mai puțin pe campionat, unde nu prea ne-a mers treaba
Ionuț Tătaru, fundaș CSO Filiași

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Farul - Rapid

Citește mai multe știri din Cupa României:

FC Voluntari vrea să repete minunea din 2017: „Dacă tot am ajuns până aici...”

Chindia - Sepsi. Erori uriașe în primul „sfert” din Cupa României » Două goluri oferite „pe tavă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
chupacapra
chupacapra  •  03 Decembrie 2021, 22:46

sa enervat ca era sa nu iasa blatul..:)))

prazberg
prazberg  •  03 Decembrie 2021, 21:35
Postat de c23665 pe 02 Decembrie 2021, 23:38

Ce glumeț e Reghe! S-a enervat la omenia cu fcsb!!!

Voua cum va spune lumea, "The Curatii" sau "The ***"? Te-ai bucurat cand aa ajuns titlul in Gruia dupa penalty-ul lui Gustavo cand l-a tinut Camora de mana pana a tras la poarta? Te-ai bucurat *** prost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazberg
prazberg  •  03 Decembrie 2021, 21:24

Multi mancatori pe aici... fc5b a fost dominata de olteni, dar asta e fotbalul. Bucurati-va de puncte si ciocu' mic, eu nu m-as lauda cu victoria aia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează