FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

5 declarații tari ale lui Șumudică după primul titlu ca antrenor + Oros și Lovin au fost și ei foarte vocali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 13:05

Astra a câștigat titlul de campioană a României în premieră și Marius Șumudică și-a început recitalul de declarații. Nici jucătorii nu s-au lăsat mai prejos, Oros și Lovin fiind cei mai vocali.

5 declarații fulminante ale lui Șumudică:

- "Un titlu al nostru face cât 10 ale FCSB-ului. În fotbalul românesc, acum, ca joc, există Astra, urmează puncte-puncte, apoi ceilalți"

- "Alibec n-are cum să lipsească din primul «11» la Euro, indiferent de câte goluri dau unii prin Turcia, la locul 10. Păi, Denis taie brazda sub el, cum să nu-l iei?"

- "Cel mai greu moment? Mai aveam un pas până la insolvență. De aceea a trebuit să-l vindem pe Budescu în străinătate, nu la FCSB, acolo ajunge doar cine vrea Șumudică!"

- "Mulțumesc rivalilor! Am reușit să mă ridic la nivelul lor intelectual și conflictual. Am jucat un rol. Ei în conferințe vorbeau doar despre mine, se concentrau doar pe mine. I-am atras în capcană"

- "Am primit din străinătate oferte cu 6 zerouri. Dar aș vrea să continuu la Astra, însă nu depinde de mine. Dacă mai rămân, aș vrea doar trei jucători noi, îi știu pe care, unul din țară și doi de afară"

"În seara asta am dovedit că suntem o echipă foarte bună, gen OM. Îi mulțumesc domnului Banciu pentru așa ceva"
Cristi Oros imitându-l pe Radu Banciu

"La golul Pandurilor a explodat toată camera, s-au rupt paturile"
Florin Lovin

"Mulți dintre noi au consumat băuturi alcoolice și se simte" Florin Lovin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
bigdeal
bigdeal  •  04 Mai 2016, 16:34

Domnul caine rosu de la suceava, cunosti ultimele rezultate ale meciurilor dintre astra si fc Steaua Bucuresti? Sau tu doar te bucuri de 1-1 si 2-1??

bigdeal
bigdeal  •  04 Mai 2016, 16:31

Inca 2 titluri si astra devine cea mai titrata echipa de fotbal din Romania( pe principiul: un titlu luat de astra=10 titluri luate de Fotbal Club Steaua Bucuresti)

reddogsv
reddogsv  •  04 Mai 2016, 15:04
Postat de Florean Andrei pe 04 Mai 2016, 14:55

Adevărul e că Şumudică are dreptul să se bucure, ce le-a făcut dinamoviştilor este fără precedent în istoria fotbalului românesc. După ce i-a umilit cu 4-1 la Bucureşti, la Giurgiu, beţi, la 12 noaptea, Astra a demonstrat că le poate da dinamoviştilor trei goluri în zece minute, când vrea. Să recunoaştem că, cel puţin acum, Steaua nu este capabilă să umilească în aşa hal pe dinamovişti !

Ai dreptate. Numai ca noi pe langa acele 1-4, 2-4 am mai scos un 1-1 si un 2-1 in Cupa. Fcsb-ul a cam luat-o ,,la 0'' de la ei iar de 6 meciuri suntem neinvinsi cu ei. Noi, deocamdata, cu jucatori liberi de contract ne-am indeplinit obiectivul. Avem antrenor, avem decenta in presa si echilibru in toate planurile si suntem umili cand e cazul!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează