FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ 1-4

ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ 1-4 // Ilie Poenaru, extrem de nervos după meci: „Nu mai concep așa ceva!”

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 23:21

Academica Clinceni a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 1-4 (Dobrescu '90+1 / Cestor '11, Costache '15, Itu '45+3, Aurelio '72). Antrenorul Ilie Poenaru și-a criticat dur elevii.

„Nu am voie să primesc patru goluri din patru faze fixe. Știam că ei așa marchează. În afara lor, nu știu dacă ne-au surprins cu ceva. Dacă nu suntem atenți și ne pierdem oamenii din marcaj, plătim. Sperăm să nu se mai repete așa ceva! Am primit foarte multe goluri în două etape. Trebuie să lucrăm mult mai mult pe faza defensivă. Se pare că unii jucători nu înțeleg, nu pot să îmi explic. 

Până la urmă am făcut performanță cu ei, încă nu luăm măsuri. Ce am avut de spus le-am spus în vestiar.

Să se spună că e blat? Asta nu e posibil! Sincer, deja am cerut întăriri. Voiam să le dau șanse, pentru că meritau asta. Le-am transmis. La Iași, nu contează cum jucăm, vreau 3 puncte. Am înțeles, am jucat cu Craiova și CFR, am avut emoții, e o diferență de valoare, dar gata! Am fost umiliți, dar de etapa viitoare nu mai concep așa ceva!”, a declarat Ilie Poenaru la TV Telekom Sport. 

VEZI ȘI:

Campioana învinge Clinceniul fără emoții » Au marcat doi debutanți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cristi05
cristi05  •  21 Iulie 2019, 17:34

cred ca mai repede ar fi fost nevoie de incurajari decat de critici; sunt aceiasi jucatori care l-au adus in prima liga si mai au nevoie de ceva timp sa se obisnuiasca cu prima liga (pana la urma au jucat cu craiova unde au avut mare ghinion si cu cluj). ar trebui sa ia exemplu de la v. moldovan care si-a incurajat jucatorii desi si ei au pierdut acasa (e adevarat la alt scor dar tot 0 puncte conteaza). poate dl poenaru ar trebui sa vada ce are el de facut ca antrenor, fiindca toate golurile au fost din faze fixe deci pe probleme de organizare si acolo are si antrenorul un cuvant de spus. Si ar trebui dl poenaru sa se intrebe daca nu a gresit utilizandul in poarta pe calancea in locul lui valceanu in cele 2 meciuri - nu ma refer neaparat la valoare, doar ca se pare ca relatiile de joc ale lui calancea cu aparatorii nu sunt inca formate i poate asta s-a cunoscut si la craiova si cu clujul; relatiile de joc cu valceanu erau solide din liga 2.

ray51
ray51  •  21 Iulie 2019, 11:40

Clincenii, Voluntarii, Chiajna, Snagovul imi aduc aminte de perioada comunista. "Sa dam totul, sa facem totul..." s.a.m.d.

570925256438571
Bogdan Ajutoru  •  21 Iulie 2019, 09:56

bai poenarule, ai fost in poiana? nu ai vazut meciul? au fost 4 goluri asi inca 5 ocazii mari din actiune. uitata-te mai atent la joc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează